Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TAJNA USPEHA

I Real da im pozavidi!

Autor: G. Anđelković - P. Milovanović | 21.08.2012 - 14:32:00h | Komentara: 0

Fudbalska javnost u Srbiji ne prestaje da bruji o Donjem Sremu, koji posle uvodna dva kola zauzima lidersku poziciju na tabeli Jelen Superlige s maksimalnih šest bodova.

Sremci u naletu

Sremci u naletu | Foto: Dragan Gojić

 „Alo!“ je rešio da otkrije u čemu leži tajna uspeha „čuda iz Pećinaca“ i vrlo brzo je pronašao. Verovali ili ne, tajna je u pravilniku o ponašanju i premijama, u kojem je sve jasno ko dan. Dokument je toliko koncizan da bi i slavni madridski Real pozavideo klubu iz Pećinaca, dok o Zvezdi i Partizanu ne treba trošiti reči... Njima ni to ne bi pomoglo.

Da priča pije vodu i da je papir do kojeg smo vešto došli zaista validan, potvrdio nam je sportski direktor Dragan Despotović.

JELEN SUPERLIGA

25.000 evra - iznosi nagrada za osvojenu šampionsku titulu
8.000 dinara - donosi remi; 15.000 dinara - donosi pobeda kod kuće; 20.000 dinara - donosi pobeda na strani
Mečevi sa Crvenom zvezdom, Partizanom i Vojvodinom se posebno premiraju
* Isplata premija se vrši nakon ciklusa od četiri meča, uz uslov da je ekipa plasirana među prvih osam na tabeli JSL, uz minimum osvojenih sedam bodova

- Pravilnik o premijama i ponašanju koji su igrači potpisali pre početka sezone definitivno nosi velike zasluge za ostvarene rezultate na startu Jelen Superlige. Sve je transparentno, nema nikakvih tajni, i eto vidite na koji način nam se sve to vraća - počinje priču Despotović.
Na „čarobnom papiru“ piše da će svaki igrač dobiti po 25.000 evra u slučaju osvajanja titule. Tri boda kod kuće se nagrađuju sa 15.000 dinara, odnosno 20.000 na strani. Za eventualni plasman u Ligu šampiona svakom igraču će pripasti po 30.000 evrića. U pravilniku pošanja jasno je navedeno da će igrač koji bude nosio trenerku opasanu oko struka ili vrata biti kažnjen sa 50 evra, kao i da se u ambulantu ne sme ulaziti u kopačkama, dok se kašnjenje na trening tarifira sa 100 evra. Na pitanje da li se fudbaleri Donjeg Srema pridržavaju navedenog i u kojoj meri, Despotović je odgovorio:
- Nećete možda verovati, ali još niko nije kažnjen! To su sve lepo vaspitani momci, koji su došli u klub zbog afirmacije i u potpunosti poštuju kodeks ponašanja.
Na kraju nam je sportski direktor „čuda iz Pećinaca“ potvrdio da će klub takođe ispoštovati pravilnik o premijama.
- Kao što oni poštuju pravilnik, tako ćemo i klub ispoštovati sve ono na šta se obavezao pre početka sezone - zaključio je Dragan Despotović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP