Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NASTASIĆ, ŠTOPER MANČESTER SITIJA, OTKRIVA KAKO JE PROTEKLA PROSLAVA TITULE:

I Španci su ludovali uz naše narodnjake!

Autor: P. Vuković | 14.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Brojne zvezde Premijer lige - Stiven Džerard, Luis Suarez, Bakari Sanja nisu tokom svoje karijere uspele da se okite titulom, ali našem mladom Matiji Nastasiću to je pošlo za rukom! Srpski defanzivac iz Manačester sitija sa tek napunjenom 21 godinom osetio je šta znači biti prvak u najjačoj ligi sveta.

Srbija do  Mančestera: Nastasić sa peharom Premijer  lige

Srbija do Mančestera: Nastasić sa peharom Premijer lige

Istina, poslednjih meseci Matije nije bilo u igri zbog povrede, ali je i on, naravno, dao svoj doprinos, odigravši 13 utakmica u nedavno završenoj sezoni. Štoper srpske reprezetnacije, sasvim zasluženo, zajedno sa saigračima, našao se na krovu autobusa, koji je pre dva dana paradirao ulicama Mančestera.

Šampioni  Engleske:  Fudbaleri  Mančester sitija

Šampioni Engleske: Fudbaleri Mančester sitija

Povreda je prošlost

Mučio je Nastasić muku sa povredom, u jednom trenutku i Manuel Pelegrini je bio zabrinut jer se nije znalo precizno kolika je težina povrede, ali sa Nastasićem je sada sve u redu.
- Osećam se mnogo bolje, počeo sam da treniram pre dve nedelje. Sve ide nabolje. Žao mi je što na kraju nisam igrao utakmice, ali će posle ove letnje pauze biti sve kako treba - poručio je Nastasić.

- Ludnica, delirijum, bilo je vrhunski! Mančester je bio u plavim bojama kada smo prodefilovali ulicama na dabldekeru. To je nešto što ću pamtiti doveka - bile su prve reči oduševljenog Nastasića za „Alo!“.

Prvo slavlje „palo“ je u svlačionicama na „Etihadu“, posle pobede nad Vest Hemom (2:0). Treštali su srpski narodnjaci, čak ni Englezima, kojima je to potpuno strana muzika, nije smetalo. Dok su Španci, David Silva, Alvaro Negredo, Hesus Navas i Havi Garsija bili oduševljeni, te su đuskali sa našim asovima.

- Koki (Aleksandar Kolarov) davao je štimung, puštajući Anu Bekutu, mada je to bila i moja želja. Njene pesme prijale su i Džeku i Jovetiću! Mora malo i naša muzika da se sluša, ne može samo strana. Engleze nismo uspeli da ubedimo da nam se pridruže u slavlju, ali se Špancima dopao ritam srpskih narodnjaka. Njihova i naša muzika imaju dodirnih tačaka, mada nisu reč razumeli… Dobro, i ja volim ponešto njihovo - kroz osmeh kaže Matija i dodaje da je ekipa proslavila titulu iste noći u diskoteci.

Uživali uz  hitove Bekute i  Tome Zdravkovića:  Negredo i Navas

Uživali uz hitove Bekute i Tome Zdravkovića: Negredo i Navas


Prve čestitke na osvojenoj tituli stigle su od Baneta Ivanovića i Nemanje Matića, fudbalera Čelsija, koji su, ispostavilo se, odradili glavni posao Sitiju kada su savladali Liverpul na „Enfildu“ (2:0) u finišu sezone.

- Hvala im za to, ali oni su u tom trenutku igrali za sebe, jer su bili u kombinaciji za titulu, nama je na ruku išao taj rezultat. Čujemo se često sa njima, mada se i ne viđamo toliko, jer su u Londonu. Doskora nam je bio tu Vidić, koji nam je takođe čestitao titulu, iako smo gradski rivali - zaključio je Nastasić.

Balkanski kvartet:  Džeko, Jovetić,  Nastasić i Kolarov

Balkanski kvartet: Džeko, Jovetić, Nastasić i Kolarov


„Građani“ još nisu otišli na odmor, pošto su juče u prepodnevnim časovima iz Londona otputovali u Emirate, gde ih čeka druženje sa prebogatim vlasnicima Sitija...

Kiša sprečila roštiljanje sa Vidićem


Matija Nastasić živi u kući u Mančesteru koja je odmah do Vidićeve. Kao prve komšije, često su se družili, ali će sada srpska kolonija u tom gradu imati člana manje, jer se Nemanja preselio u Milano.
- Često smo se družili, ali nismo imali priliku da jednom ljudski izroštiljamo u dvorištu! U Engleskoj začas padne kiša, tako da ne možete ništa na otvorenom da planirate. Roštilj smo menjali brojnim restoranima u kojima smo voleli da večeramo - otkriva Matija.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP