Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SAŠA ILIĆ ZA „ALO!“ NAKON OSVAJANJA 26. TITULE:

I zvezdaši znaju da vladamo Srbijom!

Autor: P. Milovanović | 15.05.2015 - 08:00:00h | Komentara: 0

Partizan nastavlja da gospodari srpskim fudbalom! Samo godinu dana bilo je potrebno crno-belima da „ukradu“ Crvenoj zvezdi titulu i vrate je u vitrine u Humskoj.

Ne može im niko ništa:  Fudbaleri Partizana

Ne može im niko ništa: Fudbaleri Partizana

Pobedom nad Napretkom u Kruševcu (2:0), „parni valjak“ je obezbedio 26. titulu, koliko imaju i crveno-beli, a kapiten Saša Ilić, dan kasnije za „Alo!“ je sublimirao utiske, pošto je njegov Partizan u zadnjih osam sezona, čak sedam puta osvojio šampionski pehar.


- To je velika dominacija i nadam se da će biti nastavljena. U poslednjih osam godina smo čak sedam puta bili prvaci, pa koliko god neko navijao za Zvezdu mora da prizna da vladamo našim fudbalom - izjavio je Saša Ilić (37).
Mnogi smatraju da su crno-beli rutinski stigli do novog trofeja u Superligi, Ilić uverava da nije sve baš kao što izgleda.

Ostaje i naredne  sezone: Saša Ilić

Ostaje i naredne sezone: Saša Ilić | Foto: Marko Metlaš

 
- Daleko od toga da je bilo lagano. Prilazila nam je Zvezda, postojao je pritisak, ali smo na kraju zasluženo prvi kao od početka prvenstva - nastavlja Ilić.

Ilić, koji u 37. godini i dalje čini čuda na terenu, osvojio je jubilarnu 10. titulu sa crno-belima. Ipak, ne planira na tome da se zaustavi.
- Imao sam veliku želju da i naredne sezone budem član ekipe, brzo smo se sve dogovorili - kratak i jasan je Sale.

Volkov je u Kruševcu  vodio navijanje

Volkov je u Kruševcu vodio navijanje


Ilić poručuje da će Partizan napasti Ligu šampiona. Na pitanje da li bilo lakše kada bi u Humsku stigli Sulejmani, Jojić i Kačar, pojačanja o kojima poslednjih dana bruji Srbija, kapiten crno-belih nema dilemu:

- To su mladi igrači i veliki su partizanovci. Njihovim dolaskom bi nam porasle šanse da se plasiramo u Ligu šampiona. Želim da uđemo, ali da ne budemo marionete, već da kao i u prethodna dva navrata pokažemo borbenost. Mnogi su tada mislili da ćemo biti mačiji kašalj, a mi se nismo obrukali - završio je priču Ilić.

Start u julu


Partizan će u kvalifikacije za Ligu šampiona krenuti iz drugog kola 14. ili 15. jula, a ime protivnika saznaće 22. juna na žrebu u Nionu. U ovom trenutku eventualni protivnici crno-belih bi bili Sarajevo, Ventspils, Dačija, Trenčin, Žalgiris, Pjunik, Rudar iz Pljevalja, Vardar, Santa Koloma, Hibernijans...

Nikoliću zasluge za titulu!

Saša Ilić nije zaboravio bivšeg trenera Marka Nikolića, koji je krajem marta smenjen, a umesto njega je došao Zoran Milinković.
- Zasluge za titulu idu i Marku Nikoliću, kao i Kizi Milinkoviću. Ne treba zaboraviti ni ogroman učinak Danka Lazovića i Petra Škuletića i ostale momke koji su otišli - poručuje kapitenski Ilić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP