Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TRENIRA STROGOĆU

Igor Štimac za Srbiju uveo "vojnički" režim!

Autor: 24sata.hr | 05.09.2013 - 09:52:00h | Komentara: 0

Nema više, kao pre, spavanja do 11 sati. Igrači moraju ustati u 8 sati i obavezno biti na doručku. Ni fotografisanje s navijačima ni otvoreni treninzi nisu deo priprema. Doručak je obavezan, treninzi su zatvoreni, kašnjenje se ne toleriše... Igor Štimac je za utakmicu protiv Srbije uveo novi režim. Uoči Škotske atmosfera u reprezentaciji bila je opuštena, a ovaj put od opuštenosti ni traga.

Igor Štimac

Igor Štimac | Foto: AP

Neplanirani gubitak bodova naterao je Štimca na niz novih mera. Nema više, kao pre, spavanja do 11 sati. Igrači moraju ustati u 8 sati i obavezno biti na doručku. Ni fotografisanje s navijačima ni otvoreni treninzi više nisu sastavni deo priprema. Iz Veslačke ulice hrvatski menadžer prebacio je treninge na Maksimir, a otvorio ih je samo na petnaest minuta. Nema više ni 5000 ljudi na tribinama, nema autograma...

- Srbija je jača nego u prvoj utakmici, ali idemo da pobedimo - rekao je Štimac na konferenciji za novinare, koje više nisu u hotelu "As", u kojem je reprezentacija.
Druženja s novinarima prebačena su nekoliko kilometara dalje, u hotel "Hilton", sve s ciljem da igrači imaju potpuni mir. Selektor je očito poslušao savete i kritike koje je dobio zbog “plana rada” uoči Škotske, kad su mu kolege zamerale lagodnu atmosferu i pripremu koja je, po mišljenju mnogih, bila jedan od glavnih uzroka loše igre protiv Škota.
- Za Beograd mi trebaju borci koji će izdržati svih 90 minuta - kaže Štimac.
Stoga ne čudi da svoje “borce” Štimac priprema u - vojničkom režimu. Ipak hrvatsku javnost veseli sjajna atmosfera u ekipi. Kao i uvek, prednjači Darijo Srna, čije šale neretko nasmeju saigrače, ali i selektora. Veseli i taj novi režim. Uostalom, Štimac je na pitanje misli li vratiti Jurčića, rekao:
- Nije reprezentacija korzo, pa da se odlazi i dolazi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP