Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LIGA ŠAMPIONA

Igra se samo za Ligu Evrope!

Autor: M. Z. | 04.12.2012 - 07:25:00h | Komentara: 0

Iako se već znaju po dve ekipe koje su prošle u drugi krug iz svake od grupa koje su na programu večeras, biće zanimljivo na nekoliko mečeva Lige šampiona, posebno jer će pojedini klubovi pokušati da izbegnu „fenjer“, ali i pobedama naprave proboj ka trećem mestu i Ligi Evrope.

Biće vatre: Matija Nastasić i Marko Rojs

Biće vatre: Matija Nastasić i Marko Rojs | Foto: AP

GRUPA A
Porto i PSŽ su već u drugom krugu, a najgora evropska ekipa ove jeseni, zagrebački Dinamo, pokušaće da trijumfom nad imenjakom iz Kijeva izbegne famozni „krompir“ (šest poraza). Ipak, Mamićevim pulenima, koji su primili 13 golova do sada, neće biti lako, posebno jer će „Maksimir“ biti prazan, pa je oslabljeni prvak Ukrajine favorit.


GRUPA B
Šalke i Arsenal odoše dalje, ko što je i red, a Olimpijakos u Ligu Evrope. Monpelje je ostao na dnu. Ova grupa, realno, baš nikog živog ne zanima, osim navijača pomenutih klubova.

Milorad Mažić

Milorad Mažić | Foto: M. Metlaš

GRUPA C
Milan i Malaga, koji su već u drugom krugu, verovatno će na teren poslati druge timove, pa će Anderleht i Zenit jurišati na pobede protiv njih, istovremeno sa nadom da ovom drugom klubu „crkne krava“, jer imaju po četiri boda. Lane Jovanović ili Luković, tek jedan Srbin će na proleće sigurno igrati u Ligi Evrope.


GRUPA D
„Grupa smrti“ nije ispunila očekivanja jer je šampion Engleske Mančester siti ispao još ranije. „Građani“ će pokušati da dobiju večeras u Dortmundu i ako Ajaks pukne u Madridu od Reala, eto ih u Ligi Evrope. Meč između Nevena Subotića na jednoj i Nastasića i Kolarova na drugoj strani pratiće s nestrpljenjem i familija našeg najboljeg sudije Milorada Mažića, koji će deliti pravdu na tom susretu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP