Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ZVEZDIN TRENER ZA ALO! OTKRIVA „TAJNO ORUŽJE” PRED MEČ U ODESI

Igraćemo žestoko, ko što svira „Metalika”!

Autor: Ekipa Alo! | 01.08.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

U dobrom raspoloženju, al’ i te kako svesni uloga koji je u igri u predstojeća dva meča kvalifikacija Lige Evrope, ekspedicija Crvene zvezde je juče oko 11 časova stigla u Odesu.

Tandem za trijumf:  Pečnik i Mijailović

Tandem za trijumf: Pečnik i Mijailović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Za razliku od razvratnog noćnog izdanja, Odesa je preko dana mirna, malo je toga po čemu bi moglo da se nasluti da predstoji fudbalska bura sa Černomorecom. Dok šetamo gradom nema buke, tokom jučerašnjeg dana je bilo 27 stepeni, al‘ na trenutke i kišovito... Prognostičari za večeras (18.15, RTS1) ne predviđaju padavine.

 

ŠOK: Zvezda bez prvog trenera!


Stručni štab Crvene zvezde iznenađen je zabranom od UEFA za Slavišu Stojanovića i pomoćnika Aleksandra Živkovića, koji su isključeni na prošloj utakmici na Islandu. Na klupi će sedeti pomoćnik Miloš Kostić (42). On je rođen 1971. godine u Ljubljani, a do sada je radio sa mlađim kategorijama reprezentacije Slovenije.

Slaviša Stojanović, kažnjeni trener crveno-belih, pred prvi meč u kvalifikacijama za Ligu Evrope sa IBV-om želeo je da pulene motiviše pesmom „Kao da je bilo nekad“ od EKV-a. Upalilo je nekako, jer je Zvezda eliminisala Islanđane, ali za okršaj sa Černomorecom kaže da mu treba nešto oštrije.

- Definitivno nam fali nešto jače, brže, melodičnije, da ih razdrmam malo - rekao je Slaviša našem izveštaču s lica mesta.

Trener IBV-a Herman Hreidarson, koji je muzički fan, pozvao je u intervjuu za „Alo!“ osvedočenog rokera Stojanovića da zajedno odsviraju “Nothing else matters“ od „Metalike“, što nam trener Zvezde nije poverovao na keca.
- Stvarno? Može, nije problem. Svaka čast ako i njega zanima muzika, drago mi je. Vidiš, mislim da bi baš „Metalika“ mogla da dođe u obzir pred meč u Ukrajini...

Slaviša Stojanović,  trener Zvezde

Slaviša Stojanović, trener Zvezde | Foto: Aleksandar Dimitrijević


Stojanović ipak ne bi puštao igačima numeru koju preporučuje Hreidarson.
- Ta pesma, što on kaže da je voli, to je mnogo lako za sviranje, baš je laganica stvar. Kada sam ja igrao fudbal, motivisala me „Metalikina“ stvar “Masters of Puppets“. Ako bih pesmom morao da motivišem igrače, ta nam pesma treba večeras da bismo bili snažni, žestoki i fokusirani na terenu, a to nam je najneophodnije kako bismo se vratili kući sa povoljnim rezultatom - zaključuje Slaviša Stojanović.

„Delije“ grmele i tokom leta!

Posle nešto više od sat i po, Beograđani su sleteli u Odesu. Osim igrača, stručnog štaba, rukovodstva, prijatelja kluba i novinara, u avionu su se našle i „delije“, koje su tokom leta napravile sjajnu atmosferu. Čim je avion dotakao tlo Ukrajine, pesmom „Sever celi sada se veseli“ poručili su da žele trijumf i slavlje svojih ljubimaca. Iz Beograda je najavljen dolazak još oko 300 „delija“, a očekuje se i veliki broj navijača Zvezde iz ostalih delova Evrope. Takođe, najavljen je i dolazak bratskih ekipa Spartaka iz Moskve i Olimpijakosa, a u Odesi, zanimljivo, postoji navijački klub moskovskog tima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP