Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

FRKA U "ZEMUNELU"

Igrači Partizana pretili upravi: Lova il' bojkotujemo meč s Rubinom!

Autor: M. Zdravković | 06.12.2012 - 00:10:00h | Komentara: 0

Fudbaleri Partizana ogorčeni zbog neisplaćenih zarada i premija navodno su zapretili upravi da neće istrčati na teren u meču poslednjeg kola Lige Evrope. Ipak, bruka je sprečena posle sastanka s predsednikom Đurićem, koji je obećao da će deo duga biti isplaćen do Nove godine, kao i premije od 1.500 evra ako pobede Ruse.

U kanalu: Fudbaleri Partizana

U kanalu: Fudbaleri Partizana

Vruće je bilo u sredu uveče u Sportskom centru "Teleoptik", gde su fudbaleri Partizana na sastanku s upravom kluba navodno zapretili da će bojkotovati meč poslednjeg kola Lige Evrope s Rubinom (četvrtak, 21.05) zbog neisplaćenih zarada.

Iako su iz Humske u utorak demantovali da je bilo štrajka, poručivši u saopštenju da ih mediji buše, ta priča definitivno ne pije vodu. Dokaz za to je radikalan potez igrača crno-belih, koji su prema nepotvrđenim informacijama postavili ultimatum upravi - "Lova il' bojkotujemo meč s Rubinom". Ipak, bruka je sprečena pošto su predsednik Dragan Đurić i članovi uprave ubedili igrače da će im deo duga biti isplaćen do kraja decembra.

wgrb FK PARTIZAN

FK PARTIZAN

Šta se tačno dešavalo...
U prostorijama u "Zemunelu" održan je sastanak u klupskom restoranu kom su prisustvovali igrači i predstavnici rukovodstva na čelu s predsednikom Đurićem. Sastanak je trajao pola sata, a dvadesetak minuta posle toga najuže rukovodstvo crno-belih je napustilo sportski centar.
Niko od prisutnih nije želeo da otkrije detalje sastanka, ali se pretpostavlja da su neisplaćene zarade i premije (nezvanično, igračima se duguju rate iz ugovora i premije za šampionsku titulu i po 20.000 evra za plasman u Ligu Evrope) razlog za nezadovoljstvo Ilića i družine, koji su zapretili bojkotom!
Prisutni novinari pozdravili su se s Ljubišom Tumbakovićem, koji je na pitanje: "O čemu se pričalo na sastanku?", odgovorio: "Tu su predsednik i potpredsednik, pitajte njih."
Navodno, igrači su zapretili da u četvrtak uveče neće istračati na teren u Humskoj, ali je nakon dvadesetominutnog ubeđivanja ugovoreno da u slučaju pobede nad Rubinom odmah dobiju premije od po 1.500 evra, kao i da im se do kraja godine isplati deo zarade, a rukovodstvo Partizana će se potruditi da ostatak isplati što pre.
Osim toga, pojedini igrači su navodno poručili da se neće odazvati prozivci za zimske pripreme u slučaju da pomenuto obećanje ne bude ispunjeno.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP