Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ALEKSANDAR ČAVRIĆ (20), UOČI PRELAZNOG ROKA

Igraću u Zvezdi!

Autor: D. J. BUŽIĆ | 04.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Zlatni „orlić“, najbolji fudbaler OFK Beograda, tiha je patnja najboljih evropskih klubova, ujedno i velika želja Partizana i Crvene zvezde u ovom prelaznom roku.

Još kao dete je  postao kolekcionar  Zvezdinih dresova:  Aleksandar  Čavrić

Još kao dete je postao kolekcionar Zvezdinih dresova: Aleksandar Čavrić

Aleksandar Čavrić je sa 11 pogodaka, kao treći strelac u Superligi, prokrčio sebi put među najbolje golgetere u svom uzrastu. Crvena zvezda bi tako rado videla u svojim redovima ovog 20-godišnjeg momka. Samo da njegova sloboda ne vredi oko pola miliona evra...


Jure ga Bazel i Lion

Dva evropska kluba koja bi mogla da pokvare planove Crvenoj zvezdi su - Bazel i Lion.
Švajcarci su, u dosadašnjim kontaktima i pregovorima sa OFK Beogradom nekako najkonkretniji. Odskora su opasno zagrizli i Francuzi. Ponude stiži i sa drugih strana, predsednik Zvezdan Terzić će dati poslednju reč...

- Svako leto me povezuju sa novim šampionom države. Prija mi to, neću da lažem. Ono što je do mene, reći ću vam - igraću u Crvenoj zvezdi! Od ovog leta ili za koju godinu, nebitno, ali to mi je dečački san koji ću nastojati da ostvarim. Kao klinac sam, sa ocem Milošem, vatrenim zvezdašem, visio na „Marakani“. Ćale je lud za Zvezdom, tu strast je preneo i na mene, čak i na moju sestru Natašu. Celoj mojoj familiji je drago što se šampionski pehar vratio u Ljutice Bogdana. I oni smatraju da jedan fudbaler može biti do kraja ostvaren jedino ako je igrao u Crvenoj zvezdi - otkriva za „Alo!“ Aleksandar Čavrić.

Mladi reprezentativac Srbije je svestan da bi njegov OFK više zaradio od inostranog transfera, ali ne odbacuje ni mogućnost da sa Karaburme odšeta na Topčidersko brdo.

- Ko zna kako će se stvari namestiti. S jedne strane, odlaskom u inostranstvo bi OFK Beograd više zaradio, i ja bih rešio materijalnu situaciju, a opet, nigde mi se ne žuri. Privatno, nemam velikih prohteva. Kad mi i zafali novca, roditelji su uvek tu, doture mi džeparac. Dakle, ta priča oko para neće biti odlučujuća - uz osmeh će Čavrić, koji će do konačne odluke provesti odmor sa devojkom u Grčkoj.

Čuvam Ninkovićev dres


Posle meča Zvezda-OFK (4:2), Čavrić je na poklon već dobio crveno-beli dres.
- Svi već znaju koliki sam zvezdaš, a dres koji mi je poklonio Miloš Ninković ljubomorno ću čuvati. Još kao dete sam postao kolekcionar Zvezdinih dresova. Ima nešto u tim bojama, u tom grbu... Nešto što čini da se čovek oseti moćno - iskreno će Čavrić.

Moji su iz Bosne izbegli u Srbiju!


- Moja porodica je iz Bosne, odakle je izbegla u Srbiju. Posle Orahova smo živeli u Podravskoj slatini. Kada sam imao šest godina, nastanili smo se u Zrenjaninu. Igrao sam za Zrenjanin, Proleter, kasnije za Banat, a onda sam stigao u OFK Beograd. Što se mene tiče, lako se prilagođavam novim sredinama - kaže Čavrić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP