Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

GENERALNI DIREKTOR ZVEZDE SE POVLAČI

Ilegalac!

Autor: M. Zdravković | 29.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Zvezdan Terzić, generalni direktor FK Crvena zvezda, odlučio je da se povuče u ilegalu, odakle će ubuduće obavljati svoj posao.

Misteriozan:  Zvezdan Terzić

Misteriozan: Zvezdan Terzić | Foto: Marko Metlaš

Šta li je prvog operativca kluba iz Ljutice Bogdana nateralo na tako radikalan zaokret u ponašanju, posebno jer je poznat kao čovek koji obožava pažnju javnosti i slikanje za novine, za sada je velika misterija. Novost je da nekadašnji predsednik FSS-a ne želi da se prečesto pojavljuje u medijima, što je prethodnih dana otkrio i svojim najbližim prijateljima.


- Dosta mi je preterane medijske pažnje. Neću stalno ja da dajem izjave, pa da mi posle prebacuju da se Terza samo slika za novine i priča prazne priče. Od sada ću samo da radim svoj posao i da rešavam goruće probleme Zvezde u ilegali, a predsednik kluba Toza Mijailović neka daje izjave i komunicira s medijima - poverio se Terzić jednom od prijatelja.

Ovo, međutim, nije jedina promena u nastupima i ponašanju Zvezdana Terzića. Iako je na prethodnoj skupštini, na kojoj je izabran na funkciju u Zvezdi, zagovarao ideju da klub treba da se transformiše, ali da kao Bajern iz Minhena ostane udruženje građana, Terza je sada, samo sedam dana kasnije, promenio ploču, pa je za njega privatizacija Crvene zvezde i dolazak novog vlasnika jedino rešenje.

Plaćaju 11 miliona evra do 1. aprila!

Zvezdan Terzić je najavio i da će Poljaku Gžegožu Bronovickom uskoro, do 15. januara, biti uplaćena druga rata od 400.000 evra. Za registraciju novih fudbalera i plaćanje dugova, do kraja januara treba obezbediti još oko dva miliona, dok će do 31. marta i revizije UEFA, od koje zavisi licenca za narednu sezonu, crveno-beli morati da isplate čak 11 miliona evra!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP