Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PARTIZAN SLAVIO U IVANJICI

Ilić sa „kreča” spasao Vermeza!

Autor: D. Ostojić | 14.04.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Srpski šampion je posle tri kiksa konačno osetio slast pobede. Na teškom gostovanju u Ivanjici, Partizan je savladao Javor sa 1:0 u 23. kolu Jelen Superlige Srbije. Jedini strelac bio je Saša Ilić sa bele tačke još u drugom minutu utakmice i tako je verovatno sačuvao šefa Vladimira Vermezovića na trenerskoj klupi.

Saša Ilić

Saša Ilić | Foto: M. Cvetković

Počelo je za crno-bele kako se samo poželeti može. Maltene u prvom napadu, Brašanac se stuštio u kazneni prostor Ivanjičana, Valiđo je zakasnio sa startom i arbitar Gogić je bez razmišljanja pokazao na belu tačku. Hladnokrvnost iskusnog kapitena došla je do izražaja i na semaforu je bilo 1:0.


Eliomar se nije naigrao u Ivanjici

Eliomar se nije naigrao u Ivanjici | Foto: M. Cvetković

Tada su “grobari”, koji su popunili tribine stadiona kraj Moravice pomislili da će njihovi ljubimci do vrha napuniti mrežu domaćina, ali nisu bili ni blizu. Štaviše, dominaciju terenom preuzeli su Ivanjičani. Doduše, nisu imali mnogo izglednih šansi, ali su imali veći posed lopte. Jedina vredna pomena je prilika Kostića u 36. minutu, ali ona spada u red stoprocentnih. Sjajno ga je proigrao Radivojević, ali Kostićev šut sa dva metra sjajnom intervencijom zaustavio je golman Partizana Vladimir Stojković.


Vermezović

Vermezović | Foto: M. Cvetković

- Bila je ovo izuzetno teška utakmica za nas, pogotovo u psihološkom smislu posle dva remija i poraza. Kao da smo izgubili samopuzdanje i odavno nisam video da smo napravili ovoliko, što bi teniseri rekli, neiznuđenih grešaka. To ne smemo da ponovimo jer ako budemo igrali s ovako malo samopouzdanja, protiv Rada biće još teže - izjavio je Vermez.


S druge strane, njegov kolega Mladen Dodić bio je zadovoljan izdanjem svojih pulena uprkos porazu.

Javor - Partizan 0:1 (0:1)


STRELAC: Ilić u 2. minutu iz penala. STADION: Gradski u Ivanjici. GLEDALACA: 3.500. SUDIJA: Miodrag Gogić (Novi Sad). ŽUTI KARTONI: Valiđo (Javor), Miljković (Partizan).
JAVOR: Nikolić, Vlašić, Valiđo, Milović, Đorđević, Đokić, Momčilović, Radivojević, Kostić (od 70. ostojić, pa umesto njega od 76. Mišić), Vidić, Veselinović (od 79. Ivanović).
PARTIZAN: Stojković, Miljković, Pajović, Ivanov, Lazevski (od 53. Volkov), Smiljanić, Jojić (od 46. Marković), Brašanac, Ilić, Eliomar (od 74. Luka), Kojić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP