Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BURA U DERBIJU MILANA

Inter miljenik Madone! (VIDEO)

Autor: S. R. | 07.10.2012 - 23:12:00h | Komentara: 0

Jedan regularan gol, jedan poništen, crveni karton i nervoza na obe strane obeležili su 179. milanski derbi, Milan - Inter 0:1! Gol odluke pao je već u 3. minutu kada je defanzivac „gostiju“ Valter Samjuel iskoristio propust Milanove odbrane i glavom zatresao mrežu.

Uzbuđenja u „gradu mode“, međutim, nisu izostala. Samo koji minut kasnije ošamućeni Kristijan Abijati predao je loptu u noge Dijegu Militu, ali je Argentinac dugo oklevao, pa ga je sustigao Filip Mekses i sprečio najgore po svoj tim.

Alegri: Jedan šut, jedan gol!
Još neko vreme prvi trener Milana Masimilijano Alegri izjavio je da njegov tim nije imao sreće u gradskom derbiju i da nema šta zameriti svojim igračima.
- Sudija je značajno uticao na meč. Bez obzira na to, igrali smo dobro, a primili gol iz jedinog šuta ka našem golmanu. Nije lako napadati kada se protivnik brani sa 11, a potom sa 10 igrača. Zaista nemam šta da zamerim svojim igračima, u fudbalu se takve stvari često dešavaju – kazao je Alegri.

U derbiju „de la madonina“ bilo je i spornih momenata, a oba su okončana na štetu „roso-nera“. Prvi se dogodio u 39. minutu kada je Handanović izbio loptu van kaznenog prostora, sudario sa Emanuelsonom, a Montolivo sa velike udaljenosti pogodio praznu mrežu. Ali, sudija Valeri je video faul nad golmanom Intera i poništio spektakularan gol Montoliva.

Inter je veći deo drugog poluvremena odigrao sa igračem manje, jer je zbog dva žuta kartona isključen Japanac Nagatomo.
Sredinom drugog dela igre, Robinja je u šesnaestercu ramenom „namestio“ strelac Samjuel, ali je Valeri ostao nem.

Hrabra, defanzivna igra Intera dala je rezultata, pošto je Handanović ostao nesavladan, pa su „ner-azuri“ uhvatili priključak za vodećim Juventusom.
S druge strane, Milan je sa sedam bodova iz isto toliko mečeva na ivici ponora i velike promene u svim segmentima slavnog kluba neophodne su odmah!
 

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP