Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

GOLMAN PREDRAG RAJKOVIĆ O „NEKIM NOVIM KLINCIMA“:

Isplatićemo se Zvezdi!

Autor: M. rangelov | 11.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Crvena zvezda je srušila neugodnu tradiciju. Nišlije su savladane, titula proslavljena, Nenad Milijaš je zablistao, ali glavni utisak su neki novi klinci koji stasavaju na “Marakani”.

Predrag Rajković

Predrag Rajković | Foto: FoNet

Nenad Lalatović je protiv Radničkog ukazao priliku crveno-belim nadama: Predragu Rajkoviću, Vukanu Savićeviću, Mihailu Ristiću, Luki Joviću i Vukašinu Jovanoviću. Posebno raspoložen za igru, u meču prvog kola Superlige, bio je golman Predrag Rajković.


- Posle dugog sedenja na klupi, došlo je i tvoje vreme?
- Siguran sam, ovo će biti moja godina! Ako se po jutru dan poznaje i ako na svim mečevima budem branio kao protiv Radničkog, ne vidim zašto bi bilo drugačije. Znam da me očekuje velika borba sa Damirom Kahrimanom, on je iskusan i pre svega vrlo kvalitetan golman. Nastaviću da se trudim i dobro treniram, a na šefu struke Nenadu Lalatoviću je da odluči ko će braniti - ističe Rajković.

- Da li ti je dojučerašnji kolega Boban Bajković dao neki savet pred sam susret?
- Bili smo ovih dana u kontaktu. Rekao mi je da moram da ostanem miran, koncentrisan. Savetovao me je da pokušam da izbegnem nepotrebne izlete i da će na kraju sve biti kako treba. Bajko je sjajna ličnost, stvarno sam mnogo naučio od njega u prethodnom periodu.

- Armija navijača Crvene zvezde ti od dolaska na “Marakanu” pruža veliku podršku, imao si sjajan vetar u leđa na premijeri protiv Radničkog?
- Od mog prvog dana u crveno-belom dresu, navijači su uz mene. Drago mi je zbog toga, imponuje kad vidiš koliko je ljudima stalo do tebe. Protiv Nišlija je bila sjajna atmosfera, bilo je uživanje igrati pred takvom publikom. Posle prve intervencije stekao sam samopouzdanje, mogao sam da branim mirno i staloženo. Nisam se samo ja istako na ovoj utakmici, publika je imala priliku da vidi plejadu mladih momaka, na kojima će Zvezda zaraditi mnogo novca.

Oni su Zvezdina budućnost

Predrag Rajković

Rođen: 1995.
Mesto: Negotin
Pozicija: Golman
NAŠ UTISAK: Nije izgubljen za srpski fudbal! Biće velika šteta ako Lalatović pre mladog Rajkovića na gol stavi Kahrimana.
 

Vukašin Jovanović

Vukašin Jovanović

Vukašin Jovanović

Rođen: 1996.
Mesto: Beograd
Pozicija: Štoper
NAŠ UTISAK: Proveo na teren svega nekoliko minuta. Potencijal je pokazao u mečevima Evropskog prvenstva za omladinice u Mađarskoj.

Mihailo Ristić

Mihailo Ristić

Mihailo Ristić

Rođen: 1995.
Mesto: Bjeljina
Pozicija: Levo krilo
NAŠ UTISAK: Već na prvi pogled se videlo da je Ristić veoma prodoran i agresivan igrač. I trener Lalatović ga već naziva “biserom”.

Luka Jović

Luka Jović

Luka Jović

Rođen: 1997.
Mesto: Bjeljina
Pozicija: Napadač
NAŠ UTISAK: Prvi kontakt sa loptom i odmah šansa za gol! Iz minuta u minut, navijači se sve više pale na poteze omalenog napadača.

Vukan Savićević

Vukan Savićević

Vukan Savićević

Rođen: 1994.
Mesto: Beograd
Pozicija: Vezista
NAŠ UTISAK: Starter, igrač za velika dela. Već posle prvog kola, jasno je - Savićević bi mogao da postane Zvezdin dirigent.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP