Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

POTPREDSEDNICI CRVENE ZVEZDE I PARTIZANA PRIZNALI ZA ALO!:

Istina je da je policija u našim klubovima

Autor: D. Ostojić | 16.08.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

I dok već duže vreme kruže informacije da Uprava kriminalističke policije ne izbija iz prostorija Fudbalskog saveza Srbije zbog “češljanja finansijskog poslovanja” srpske kuće fudbala, poslednja dva-tri dana aktuelizovana je i istraga vezana za dva najveća srpska kluba - Crvenu zvezdu i Partizan.

Ružić i Čović

Ružić i Čović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Čelnici večitih priznaju, istina stidljivo, da su “plavci” već mesecima u klubovima, a nezvanično se pominje da je ukupna svota utajenog poreza sa obe strane Topčiderskog brda čak 50 miliona evra!


Pozvali smo Branka Ružića, potpredsednika FK Partizan, da nam prokomentariše te informacije, kao i da nam kaže da li je tačno da je i on dobio poziv za saslušanje. Ostali smo uskraćeni za odgovor na drugi deo pitanja, ali na prvi je Ružić odgovorio:

- Ne komentarišem rad istražnih organa. Partizan je na raspolaganju nadležnim organima svih ovih godina i, koliko sam upoznat, uvid u dokumentaciju je obavljan u više navrata. Svakako podržavamo državne institucije da rade svoj posao temeljno, objektivno i zakonito.

Sa druge strane, Ružićev kolega po funkciji Nebojša Čović nije bio baš prijatan kada smo ga pitali da prokomentariše informacije o utaji poreza.
- Ne radim ja u policiji, “Alo!” novine... - prekinuo nas je Čović.

A kada smo mu rekli da znamo da ne radi u policiji, ali da znamo da radi u Crvenoj zvezdi, i to na visokoj funkciji, Nebojša je dodao:
- Šta je tu novo?! Već sedam meseci su u klubu.

Iako sve deluje da je normalno u taboru večitih, nema sumnje da nas čeka paklena jesen u srpskom fudbalu. Čelnici srpske policije su nam rekli da će već početkom sledećeg meseca javnost biti obaveštena o mnogim detaljima iz istrage - ko je uključen i kolika je utaja poreza od prodaje domaćih fudbalera širom sveta.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP