Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

KADA SE NA „MARAKANI“ SPRDAJU, NEKA SE ONDA SPRDAJU DO KRAJA

Ivana Bogdanova za trenera Zvezde!

Autor: Ekipa Alo! | 24.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Bez obzira na zaključke sa sinoćne sednice Upravnog odbora, Crvena zvezda bacila se u potragu za novim trenerom, naslednikom Slovenca Slaviše Stojanovića, koji po svemu sudeći neće završiti jesenji deo prvenstva na užarenoj crveno-beloj klupi.

Elegantniji od Murinja: Bogdanov na klupi Zvezde

Elegantniji od Murinja: Bogdanov na klupi Zvezde

Ako je Ferguson batinama napravio zvezdu od Bekama,
onda će i Bogdanov isto uraditi sa prvotimcima crveno-belih

Jedno je sigurno, kojeg god stručnjaka da odaberu u Ljutice Bogdana, očekuje ga đavolski težak posao sa ovim limitiranim timom. Zbog toga „Alo!“ predlaže čelnicima crveno-belih da odmah ponude ugovor i posao svom u svetskim okvirima najpoznatijem navijaču, Ivanu Bogdanovu, koji je sigurno vrhunski stručnjak za motivaciju fudbalera!


Zvezda hitno da batali igranje nedeljom!
Evo i jedne poslastice za one najsujevernije navijače crveno-belih. Njihov tim kiksirao je ove sezone u svim utakmicama u kojima je igrao nedeljom. Bilans crveno-belih tih dana jesu dva poraza i remi. Zvezda je poražena od Javora u prvom kolu u nedelju, 11. avgusta (4:2), pa je igrala nerešeno sa Donjim Sremom prošle nedelje, 15. avgusta (2:2), na „Marakani“. Seruju sumornog završetka sedmice, nastavila je i minule nedelje na Vračaru, gde je pukla od Voždovca (1:0). Zato, bolje da u subotu uveče budu domaćini Spartaku na „Marakani“.

Bez ikakve zle namere, jer nismo lokalni taksisti i ne gledamo da se ugradimo u dolazak trenera, iskreno smo uvereni da niko ne bi preokrenuo i mrdnuo igru crveno-belih bolje od Bogdanova. I ne bi trebalo da idu u beli svet na pregovore sa njim, dovoljno je samo da se iz Ljutice Bogdana spuste dole do zgrade Zvezdine revije, stotinak metara naniže i da potpišu ugovor.

Ica bi sigurno bio po volji i drugarima sa severa, dakle, imao bi njihovu podršku koja je uvek neophodna kada je rad u Zvezdi u pitanju, a igrači ovog tima teško da bi smeli sebi da dozvole luksuz, pa da opet obrukaju grb i dres koji nose, kao što je to bio slučaj u protekla dva kola, protiv Donjeg Srema (2:2) i Voždovca (0:1).

Kod Bogdanova igrači ne da bi trčali, nego bi leteli po terenu, jer samo takav „trener“ sa ozbiljnim autoritetom, koga se čak mnogi plaše, može da izvuče ovaj tim iz kanala u koji je dospeo. Mali Murinjo kako su zvali Jankovića nije uspeo, „nauljeni“ Portugalac Sa Pinto, takođe je završio u čabru, kao i gitarista Slave iz Dežele. Svi oni su pokazali da je potreban mnogo radikalniji rez, a njega u Ljutice Bogdana, ponavljamo, može da sprovede samo Ivan Bogdanov.

Ivan Bogdanov

Ivan Bogdanov

Zvezda bi dobila sa Icom na klupi čoveka koji je njen navijač 100 odsto, ali i koji ne trpi autoritete i mešanja u rad raznih menadžera i ostalih “savetnika”. Mogao bi da postane srpski Aleks Ferguson, jer, bože zdravlja, pa i jedan od najboljih trenera u istoriji svetskog fudbala znao je da udari kada je trebalo (recimo Dejvida Bekama) i to je donosilo rezultat na kraju. Ko zna, možda bi baš sa Icom na klupi i neki Vešović ili Pečnik, jednoga dana završili prvo u Realu, pa onda i u Los Anđeles Galaksiju, kao multimilioneri. Srbija je ovo, čuda se dešavaju...

Stojanović „preživeo”!

Crvena zvezda nije smenila Slavišu Stojanovića na sinoćnoj sednici UO, pa će on i dalje predvoditi prvi tim.
- Slaviša Stojanović i dalje ima poverenje uprave kluba, nastaviće da radi i dalje. Zna se kome i gde se podnosi ostavka. Podnosi se klubu, nikome drugom, pa ni novinarima. Nisam pričao sa Slavišom jer mu je pozlilo posle sastanka sa Kokezom – rekao je Dragan Džajić i osvrnuo se na incident sa skidanjem dresova igračima:
- I navijači su bili i vratili dresove. Shvatili su da to nije bilo u redu - kazao je Džajić.

Poslednji komentari
  • saša bg Vreme: 24.09.2013 09:19h

    Bravo za komentar....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP