Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BLOG

Iz minuta u minut: Partizan i Vojvodina bez Evrope!

Autor: M. Grujić | 29.08.2013 - 21:57:00h | Komentara: 0

Fudbaleri Partizana gostuju u Tunu protiv istoimenog švajcarskog tima u plejofu za Ligu Evrope, gde će braniti rezultat od 1:0 iz Beograda. Meč je počeo od 20 časova, a već je poznat ishod susreta između Šerifa i Vojvodine, koji su Moldavci rešili rezultatom 2:1 i izborili plasman u Ligu Evrope.

Kapitena Ilića i  Partizan čeka težak  posao u Švajcarskoj

TUN - PARTIZAN

KRAJ - Lagana pobeda osmoplasiranog tima švajcarskog prvenstva nad srpskim šampionom.

'75 - Kazna za propuštenu priliku bila je momentalna. Cufi je sa ivice šesnaesterca pogodio gol za 3:0, i to je to, Srbija će biti bez predstavnika u Evropi.

'73 - KAKVU ŠANSU JE PROMAŠIO MALBAŠIĆ! Prosto neverovatno šta bivši fudbaler Rada nije uspeo da iskoristi. Sa pet metara je mogao da bira gde da gađa, ali Fevre je spasio Tun sigurnog pogotka!

'49 - Već u 49. minutu Tun je stigao do prednosti od 2:0. Marko Šnojvli je dobio duel sa Vojislavom Stankovićem, zaobišao Stojkovića i smestio loptu u praznu mrežu. Partizan sada juri gol koji bi ga odveo u Ligu Evrope.

'43 - Malbašić je umalo izjednačio rezultat, ali Fevre je uspešno odbio loptu, koja je zatim stigla do Mitrovića, delovalo je da je fudbaler Tuna rukom sprečio korpulentnog napadača da postigne gol, međutim, sudija nije pokazao na belu tačku.

'34 - Švajcarci ponovo prete. Nonšalancija Ninkovića na sredini terena omogućila je brzu kontru koju nije okončao pogotkom Šnojli!

'30 - Velika prilika za Tun! Cufi je izbio sam ispred Stojkovića, bio je savladan Valdimir Stojković, ali je Obradović zakačio loptu dovoljno da završi u korneru!

'25 - Partizanu je poništen čist gol! Mitrović je bio ispred odbrane Tuna, međutim, pomoćni sudija je napravio kardinalnu grešku i sprečio pogodak mladog centarfora!

'14 - Tun vodi! Samo 14 minuta je izdržala odbrana Partizana, Saša Marković je pogrešno procenio let lopte koja ga je preletela, a Kristijan Šnojvli sa dva metra pogodio nebranjenu mrežu. U toku je bakljada zbog koje je kratko prekinut meč.

'10 - Nakon prvih deset minuta za sada bez ozbiljnijih šansi na obe strane, Tun je možda za nijansu agresivniji.

'0 - Počeo je meč u Tunu! nakon pobede iz prvog meča trener Vuk Rašović odlučio se za zatvoreniju varijantu u Švajcarskoj: Stojković, Volkov, Stanković, Aksentijević, Obradović, Ninković, Marković, Ilić, Malbašić, Jojić, Mitrović.

Domaćin iz Tuna izaći će u sledećem sastavu: Fevre, Sulmoni, Zigfrid, Vitver, Luti, Cufi, Hejdiger, Šnojvli, Širinci, Sanogo junior, M. Šnojvli.

ŠERIF - VOJVODINA

KRAJ - Vojvodina je propustila istorijsku šansu da se plasira u Ligu Evrope.

'90 - Vojvodina smanjuje na 2:1 preko Lekovića, ali pitanje je da li ima vremena za Novosađane da postignu gol i izbore plasman u Ligu Evrope...

'85 - Vojvodina se pomirila sa ispadanjem, ništa od istorije za Novosađane...

'67 - Kakav gol Fernanda! Šutnuo je fudbaler Šerifa sa 30 metara i savladao nemoćnog Delača. Vojvodinu sada samo čudo vodi u Ligu Evrope.

'60 - Dubinska lopta Mojala, Isa glavom spustio loptu na gol liniju, Delač odleteo u prazno, a Džulijam potvrdio gol za 1:0.

45 - Na odmor se otišlo nerešenim rezultatom 0:0, Vojvodina ima još 45 minuta da postigne gol i vrati se u igru za plasman u Ligu Evrope.'35 - I Šerif je mogao do prednosti u 35. minutu, kada je Fernando, posle greške defanzivca Voše Trajkovića, pogodio prečku.

'30 - Na isteku 30. minuta i Simon Vukčević je imao sjajnu šansu za Novosađane, ali je bio neprecizan iz neposredne blizine. Gosti zadaju dosta problema Moldavcima posle prekida, a u 31. minutu golman Šerifa je jedva izbacio loptu u korner sa gol linije, posle udarca glavom štopera Đurića.

'20 - Utakmica u Moldaviji već je počela i nakon 20 minuta nije bilo promene rezultata, iako je Vojvodina imala solidnu priliku za 1:0.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP