Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NOVI TRIK KANIBALA LUISA SUAREZA

Izvinio se da bi prešao u Barsu!

Autor: P. Vuković | 02.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Luis Suarez ne silazi sa naslovnih strana brojnih svetskih medija. Napadač Urugvaja i Liverpula je, izgleda, debelo ugrozio svoju karijeru, kada je ujeo Đorđa Kjelinija na Mondijalu, do te mere da je morao da se izvinjava za incident upravo italijanskom defanzivcu.

Nije baš bio  naijskreniji  kada se izvinio:  Suarez

Nije baš bio naijskreniji kada se izvinio: Suarez | Foto: Profimedia

E, sada, nekad izvinjenje dođe na vreme, nekada kasno, a može biti iskreno ili neiskreno. Sve u svemu, Englezi ne uzimaju za ozbiljno to što se Suarez izvinio Kjeliniju, štaviše, taj čin nazivaju manevrom za odlazak u Barselonu. Tako britanski „Dejli mejl“ piše da je Suarez nastavio da dobija kritike i nakon što je obećao da više neće ujedati protivnike, kad gle čuda, u tom trenutku Barselona je spremila ponudu Liverpulu za njega.


- Četiri dana nakon što je iskazao kanibalske navike i tvrdio da se ništa nije značajno desilo, Suarez je napravio zaokret od 180 stepeni i iskreno zažalio zbog postupka. Ali, u njegovom izvinjenju ima dosta cinizma, jer je odmah povezan sa prelaskom u Barselonu vrednim skoro 100 miliona evra - piše u tekstu.

Raskrinkao  Urugvajca:  Lineker

Raskrinkao Urugvajca: Lineker


Gari lineker, bivši napadač Barselone, tvrdi da su Katalonci insistirali da se Suarez izvini, kako bi potencijalni transfer mogao da se izvede.
- Barselona je bila prilično uporna da se on izvini, ukoliko želi da dođe kod njih. Pitam se, zašto se nije izvinio odmah posle utakmice. Bolje je da potraži stručnu pomoć - rekao je Lineker.

Sa druge strane, kolumnista „Dejli mejla“ Ejdrijan Duram je okrivio Liverpul za Suarezovo ponašanje, jer ga je veličao, čak i nakon što je Urugvajac ujeo Baneta Ivanovića.

- Da je ujeo Ivanovića u vreme kada je trener crvenih bio legendarni Bil Šejkli, Suarez bi dobio šut-kartu odavno - piše u tekstu.

Kolač

Kolač

Suarezov kolač

Svetska popularnost Luisa Suareza dala je ideju jednoj poslastičarnici u Belgiji koja po dva evra prodaje keks sa otiskom zubi čuvenog Urugvajca.

Luis ima traume zbog razvoda roditelja!


Lila Rene Piriz, baka urugvajskog fudbalera Luisa Suareza, smatra da ružna navika njenog unuka da ujeda protivnike na terenu verovatno potiče zbog traume nakon razvoda roditelja.
- Moj unuk je uvek bio dobro dete, nikada nije voleo da se tuče. Ne znam šta bi mom “crnčetu” da se tako ponaša. Ima sve da bi bio srećan... Možda to ima veze sa razvodom njegovih roditelja - smatra Suarezova baka.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP