Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

RADISAV, OTAC NEMANJE MAKSIMOVIĆA, ZA ALO!:

Jagnje s Romanije za prolaz u finale!

Autor: P. Milovanović | 17.06.2015 - 08:00:00h | Komentara: 0

Radisav Maksimović, otac heroja Srbije Nemanje, koji je golom iz odlučujućeg penala poslao Amerikance kući, a „orlićima“ trasirao put ka današnjem (9.30) polufinalu sa Malijem, rekao je u razgovoru za „Alo!“ da je spremio jagnje s Romanije u slučaju da se Paunovićevi učenici plasiraju u finale.

Ima da se slavi  ako prođu Mali:  Maksimović sa  drugarima

Ima da se slavi ako prođu Mali: Maksimović sa drugarima | Foto: Profimedia

- Uglavnom sve mečeve gledamo u Banji Koviljači, u mojoj kafanici, koja se nalazi na stadionu FK Gučevo. Tu se organizovano skupljamo, roštiljamo i pijuckamo, uživamo u pobedama „orlića“. Častim piće i meze posle pobede, ponekad se izvučem tako što zezam drugare da bih častio da Nemanja igra za Bosnu, jer sam ja iz tih krajeva. Ako momci prođu u finale, stiže jagnje sa Romanije, moramo da zaroštiljamo - otkriva Radisav.


Maksimović senior ističe da nije iznenađen fantastičnim rezultatima naše mlade reprezentacije na Novom Zelandu, i veruje da će žilavi Mali pasti u regularnom toku.

„Zezam  drugare - da igra za BiH, više bih častio“: Radisav Maksimović

„Zezam drugare - da igra za BiH, više bih častio“: Radisav Maksimović

 
- Dobro poznajem te momke, odlično rade, to su pažljivo odabrani klinci. Iskreno, očekivao sam ovako nešto, iako mnogi nisu mogli da pretpostave da će doći do polufinala. Mislim da će u regularnom delu eliminisati Mali, koji nije za potcenjiva. Bitno je da se spuste na zemlju i da ohlade glavu posle svega što su dosad napravili. Želim im sreću da prođu do finala, mogu oni to. Imaju iskustva, nekoliko njih bili su prvaci Evrope 2013. godine u Litvaniji.
Golman Rajković i moj Nemanja su tada bili među mlađima, a sada su nosioci ovog tima. S druge strane, čak i da ne uspeju u tome, neće biti tragedija. Ponosni smo svi na sve što su uradili - reči su Maksimovića.
Kada je u pitanju sada već čuveni penal Maksimovića protiv Amerike, tata Radisav priznaje da se iznenadio kada je video da je njegov naslednik preuzeo odgovornost.

- Ispratili smo taj meč u porodičnoj kući u Banji Koviljači. Njegova majka nije smela da gleda, a ja sam znao da će dati gol čim je počeo da šutira preko reda. Osetio je nešto i skupio hrabrost da baš on reši. Kao mali je bežao od penala, ali sada se i to promenilo - kaže Radisav.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP