Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SRPSKI FUDBALER ZAMIŠLJA DA JE RONALDO ILI BALOTELI

Jak, jači, Tadić!

Autor: M. Zdravković | 13.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Dušan Tadić je golom utišao „Old Traford“, a način na koji ga je napadač Sautemptona proslavio neodoljivo podseća na potez Kristijana Ronalda iz finala Lige šampiona 2014. u Lisabonu.

Najjače srpske pločice na Ostrvu

Najjače srpske pločice na Ostrvu

Portugalac je posle gola Atletiku sa penala skinuo dres i imitirao Hulka, ali ne napadača Zenita, već poznatog junaka iz stripa, što je u nedelju uveče ponovio i Srbin, kada je verovatno na ogromnu radost ženske populacije pokazao svoje mišićavo telo.
Srpski reprezentativac tvrdi da nije planirao proslavu, kaže da se sve jednostavno desilo...

Trbušnjaci za respekt: Ronaldo

Trbušnjaci za respekt: Ronaldo

- Obično ne razmišljam o načinu na koji bih proslavio gol. Nikada i ne skidam majicu kada ga postignem, ali sam ovog puta osetio neopisivu želju da učinim tako nešto. Ne znam zašto... Impresivno mi je da kada ostignete gol od sreće ne znate šta da uradite u tom trenutku. To je čar i lepota fudbala, ta spontanost na terenu - objasnio je zadovoljni Dušan Tadić.

Prvi pokazivao  mišiće: Baloteli

Prvi pokazivao mišiće: Baloteli | Foto: Profimedia

 
Njegov način proslavljanja gola sigurno nije prvi, a ni poslednji put viđen u Premijer ligi. Treba istaći i da Tadić ovim potezom nije kopirao Ronalda, kao što se to mnogima učinilo u prvi mah, jer bismo tako morali onda da kažemo i da je Portugalac prošle godine kopirao Balotelija, čoveka koji je prvi (a ko bi drugi bio), skinuo majicu i imitirao čuvenog strip junaka. Bilo je to pre dve i po godine na Evropskom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj, kada je Itlijan u polufinalu protiv Nemačke postigao gol za „azure“ i proslavio ga na specifičan način.

Kuman

Kuman | Foto: Profimedia

Kuman: Tadić je glup!

Proslavljanje gola u Mančesteru nije se svidela menadžeru „svetaca“ Ronaldu Kumanu.
- Ne sviđa mi se to. Tadić je dobio žuti karton, a da je pre toga bio opomenut, dobio bi crveni. Mogao bih da razumem da je poslednje kolo u sezoni, ali ovako, potez je nepromišljen. Tadić je ispao glup - kritikovao je Kuman Srbina.

Suarez

Suarez


Suarez bio Hulk zbog ćerke!


Takav način proslavljanja gola ustalio se širom sveta. Neki ga izvode s razlogom, neki bez razloga, a osim sa skidanjem majice, „Hulk proslavu“ možete da upriličite i da je ne skidate, što je učinio Luis Suarez posle meča sa Stoukom u proleće 2014.
- Moja ćerka voli princeze i takve stvari, ali ne mogu da imitiram princezu na terenu, zar ne? Ali, ona voli i Hulka, pa je ovo bio gol posvećen njoj - otkrio je Urugvajac.

Poslednji komentari
  • Silvana Vreme: 13.01.2015 13:00h

    Ronaldo i Baloteli malo su naseli, naš Dule Tadić za njih je mladić, kad bez majcu obuče pantalone, zavidi mu i Stalone, sve će da ih stavi u ceger, par mu je samo Švarceneger.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP