Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PROMENE

Janković već bivši?! Bakero dolazi!

Autor: D. O. | 04.12.2012 - 01:00:00h | Komentara: 0

Aleksandar Janković, najverovatnije već bivši trener Zvezde, je posle ponuđene ostavke kroz maratonski monolog prvi napustio sastanak radne grupe na „Marakani“, koji je počeo sinoć oko 21.30 sati.

Hoze Mari Bakero

Hoze Mari Bakero

- Glavna tema sastanka, očekivano, bila je Saletova ostavka. Iznenadio nas je, pa nismo za sat i po vremena mogli da odlučimo da li prihvatamo ostavku. U narednih nekoliko dana ćemo odlučiti. Zbog toga nemamo alternativu za sada - rekao je Zoran Stojadinović.


Inače, sastanku su prisustvovali svi članovi, a pred početak zasedanja počela su nagađanja na temu Jankovićevog naslednika. Kako saznajemo, najbliži ulici Ljutice Bogdana je Španac Hoze Mari Bakero (49). Bivši as Barselone je, navodno, u igri sa Portugalcem Sa Pintom, a ukoliko neko od njih dvojice dođe na „Marakanu“ biće to „pobeda“ dela radne grupe (Stojadinović, Kokeza) koji je za stranca, dok je Džajin favorit domaći trener, konkretno Milovan Rajevac.

Đorđe Stefanović

Đorđe Stefanović | Foto: Marko Metlaš

Interesantno je da je Bakero prošle zime posetio Zvezdu tokom priprema pod vođstvom prijatelja iz igračkih dana Roberta Prosinečkog.


Juče se, posle dugo vremena, oglasio i bivši gensek Zvezde, Đorđe Stefanović, koji je izjavio da je laž da je na „Marakani“ zarađivao 10.000 evra mesečno.

- Mene interesuje samo sud zvezdaša. Uvek sam radio pošteno i u interesu kluba i ni trećinu cifre koju pominju nisam zaradio za tri i po godine u klubu. U Zvezdi nisam bio zbog para, nisam uzeo otpremninu i gospodina Čovića sam obavestio da sam spreman da oprostim klubu sve što mi duguje - poručio je Stefanović.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP