Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TRANSFER

Januzajev otac odlučuje gde će Adnan!

Autor: | 12.10.2013 - 09:02:00h | Komentara: 2

Adnan Januzaj, vezni igrač Mančester junajteda, može da bira za koju će reprezentaciju igrati (Belgija, Turska, Albanija ili Hrvatska), ali će, izgleda, taj izbor za njega napraviti njegov otac.

Kako tata kaže: Adnan Januzaj

Kako tata kaže: Adnan Januzaj | Foto: AP

On će najverovatnije odlučiti i da li će ostati u Junajtedu ili će preći u Barselonu, Mančester siti ili Juventus, koji se raspituju, mada je podugačak red zainteresovanih. Inače, otac mu je uvek branio da igra za mlađe reprezentativne kategorije, kako bi se skoncetrisao na Anderleht i obrazovanje


- On vodi dobro računa o svom sinu, celu porodicu je preselio u Mančester i imaće bitnu ulogu prilikom odluke za koju će selekciju nastupiti - rekao je Niko Vesen, fudbalski menadžer iz Belgije.

Adnan je poreklom Albanac i nedavno je odbio poziv Belgije, u kojoj je rođen. Majka mu je Hrvatica, a Turska se pominje jer su njegovi deda i baba poreklom odatle.

Podsetimo, Januzaj je bljesnuo na utakmici protiv Sanderlenda pre nedelju dana u Premijer ligi, kada je postigao dva pogotka i doneo preokret svom timu i od tada se digla prašina za njim. Na „Old Traford“ je stigao posle šest godina provedenih u mlađim kategorijama Anderlehta, a Englezi su otkupili njegov ugovor za 350.000 evra. Prošle godine nije stigao da debituje, mada je bio na klupi za rezerve kod Aleksa Fergusona, a šansu mu je dao Dejvid Mojes.
Poslednji komentari
  • mix Vreme: 12.10.2013 20:05h

    Majka mu uopste nije Hrvatica, to su budalastine koje protura hrvatska stampa. Isto tako, nisu ni njegovi deda i baka iz Turske, to je jednako laz kao i u vezi sa majkom. Istina je da je decko poreklom Albanac sa Kosova, Dakle Srbija bi po rezonu drzavljanstva mogla najpre da racuna ev. da momak zaigra za Srbiju, mada njegovo etnicko poreklo takodje moze sugerisati da igra za nejaku fudbalski Albaniju. Srbija mu je najbolje resenje a sigurno bi bio lepo prihvacen i to bi strasno pozitivno delovalo na njegovu karijeru! FSS ima rec! On treba da razmislja upravo u pravcu sta mu je najbolje za karijeru.

  • Zoran-Dizeldorf Vreme: 12.10.2013 22:58h

    Odgovor-Mix- Da u sustini si upravu ,ali.....zadnju rec daje njegov otac.Sta ako je njegov otac pravi Srbomrzac?Znaci onda nema teoretske sanse da zaigra za nas.Po logici bi trebao da zaigra za Belgijance.Mada citao sam u novinama da se Nemanja Vidic mnogo trudi i zalaze da obuce dres Srbije,nedavno ga je Nemanja upoznao sa Vladom Divcem u Mancesteru.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP