Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NEREŠENO

Jedinstvo (Ub) - Crvena zvezda 1:1 (0:0)

Autor: crvenazvezdafk.com | 17.09.2013 - 22:11:00h | Komentara: 0

U rodnom mestu predsednika Dragana Džajića, s obzirom na vremenske (ne)prilike, skupio se veliki broj kako navijača, tako i ljudi iz sveta fudbala. Pre početka susreta, igračima koji su svojevremeno nosili dres Jedinstva (Mrđa, Bajković i Gogić) uručeni su prigodni pokloni. Na samom terenu, viđena je dinamična utakmica u kojoj su crveno-beli imali tokom svih 90 minuta terensku inicijativu, ali ne i veliki broj prilika za gol.

crvena zvezda

U prvih 45 minuta, Stefan Mihajlović je imao dve prilike za pogodak, obe posle centaršuteva Filipa Mladenovića sa leve strane. Domaći su se opredelili za odbranu, i pokušaje iz kontra napada. Na meču u Ubu debitovao je veliki broj igrača koji su pristigli na Marakanu u završnici prelaznog roka, i bilo je evidentno je da se još uvek nisu uklopili u tim. Štoperski tandem Omega - Arauho tokom većeg dela susreta delovao je sigurno i kvalitetno je rešavao situacije ispred Vesićevog, odnosno u drugom poluvremenu Rajkovićevog gola.
U nastavku susreta, prvi do vođstva stižu domaći fudbaleri. Izveli su brz kontra napad, lopta je došla na levu stranu, usledio je centaršut nakon koga Panić donosi vođstvo svom timu. Trener Stojanović je izvršio dosta izmena, u igru nisu ulazili samo Ahčin i Čikić. Do zasluženog izjednačenja, crveno-beli stižu 15-ak minuta pre kraja susreta, debitantskim pogotkom novajlije Gogića. Do kraja utakmice, rezultat se nije menjao, iako su Đorđević, Mrđa i Milunović imali priliku da zatresu mrežu Jedinstva.
Šef stručnog štaba Crvene zvezde Slaviša Stojanović nije bio zadovoljan izdanjem svojih izabranika, i izuzev nekolicine koji su zadovoljili, po njegovim rečima, ostali zaslužuju kritike.
- Iz vidika igrača koji imaju manju minutažu, ovo je bila dobra provera. Šteta što je vreme pokvarilo ambijent, jer verujem da bi bilo više ljudi. Dosta fudbalera nije bilo zadovoljno svojim statusom, jer nisu dobijali priliku da igraju u zvaničnim utakmicama, ali i pored toga mali broj njih je danas zaslužio prelaznu ocenu. Svakako da planiramo i u narednom periodu da igramo kontrolne utakmice, ali opet ponavljam, na današnjem meču mali broj njih je odigrao na zadovoljavajućem nivou - rekao je nakon utakmice Stojanović.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP