Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ZORAN POPOVIĆ, PREDSEDNIK FK PARTIZAN, ZA ALO!:

Jojić, Kačar i Sulejmani bi nam dobro došli!

Autor: D. Ostojić | 13.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Kao bomba u srpskom fudbalu odjeknula je informacija do koje je došao “Alo!”, a to je da bi nakon osvajanja šampionske titule Partizan u pomoć za plasman u Ligu šampiona mogao da pozove povremene reprezentativce Srbije: Gojka Kačara (Hamburg), Miloša Jojića (Dortmund) i Miralema Sulejmanija (Benfika). Zoran Popović, prvi čovek kluba iz Humske, juče nam je priznao da su mu njih trojica i te kako zanimljivi, ali da je sve još na dugom štapu.

Dreši kesu: Zoran Popović

Dreši kesu: Zoran Popović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Ne bih o imenima, ali činjenica je da su Sulejmani, Jojić i Kačar kvalitetni igrači, reprezentativci, koji bi svakako mogli da pomognu Partizanu. Priča o imenima, kao što je uostalom i rekao trener Milinković, sačekaće kraj sezone. Želimo da osvojimo i “duplu krunu”, čeka nas finale Kupa... Tek posle toga, kada trener iznese spisak predloga, moći ćemo da pričamo konkretnije na tu temu - pomalo je zagonetan ostao Popović.


Ipak, čelnik lidera Superlige ne krije da će odrešiti kesu kada su u pitanju pojačanja. Svi kojima kroz vene teče crno-bele krv sanjaju učešće u eliti, a Popović i rukovodstvo su očigledno spremni da ulože novac da se domognu tog cilja, koji bi im se potom višestruko isplatio.

Miloš Jojić, Gojko Kačar, Miralem Sulejmani

Miloš Jojić, Gojko Kačar, Miralem Sulejmani


- Liga šampiona je naša velika želja i veliki cilj. Kao što sam i najavio, učinićemo sve da za kvalifikacije za elitno takmičenje sačuvamo kostur šampionskog tima, a u planu su i dva kvalitetna pojačanja. Uložićemo novac da bi ekipa bila što jača i ušla u evropsku elitu, ali i da bi klub inkasirao najmanje 15 miliona evra od tog takmičenja - optimističan je Zoran Popović.

Milinković još neće da priča o pojačanjima!

Trener crno-belih Zoran Milinković iz poštovanja prema sadašnjim igračima još ne želi da otkriva želje za prelazni rok.
- Razumem interesovanje javnosti, ali odgovorni smo ljudi i moramo prvo da završimo posao u prvenstvu, zatim nas čeka finale Kupa, a mislim da ni prema aktuelnom igračkom kadru ne bi bilo fer da sada govori o novajlijama. Zaista nismo razgovarali o pojačanjima. Za to ima vremena i ti razgovori slede po okončanju sezone u skladu sa mogućnostima kluba - kaže Milinković.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP