Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

GOSPODIN PREDSEDNIK

Josipović spustio Šimunića na zemlju

Autor: A.O. | 17.10.2014 - 17:13:00h | Komentara: 2

Predsednik Hrvatske Ivo Josipović odgovorio je na prozivke fudbalera Josipa Šimunića posel utakmice Srbija - Albanija, podsetivši ga na njegovo ponašanje prošle godine.

Josip Džo Šimunić

Josip Džo Šimunić | Foto: FoNet - AP

Predsednik Josipović i Šimunić ušli su u medijsko prepucavanje oko dešavanja na utakmici između Srbije i Albanije. Najpre je hrvatski reprezentativac, koji je podsećanja radi zbog fašizma suspendovan na 10 mečeva i propustio je i Svetsko prvenstvo, isprozivao predsednika hrvatske zato što nije, po njemu, adekvatno reagovao na povike sa tribina stadiona Partizana.

Josip Džo Šimunić

Josip Džo Šimunić | Foto: G. Srdanov

Šimunić je našao za shodno da se obrati otvorenim pismom na fejsbuku Ivi Josipoviću, upitavši ga da li će reagovati povodom uzvika "Ubij Hrvata, da Šiptar nema brata" koji su se čuli.

Brani svoje: Ivo Josipović

Ivo Josipović

Njegov predsednik mu nije ostao dužan, pa je odgovorio:

"Mislim da gospodin Šimunić ne čita novine i ne gleda televiziju pa zato postavlja takva pitanja. Ali podsetiću ga da šteta koju je učinio Hrvatskoj, njenom fudbalu, reprezentaciji onim sramotnim ponašanjem na stadionu je nenadoknadiva i na znam odakle mu uopšte hrabrosti da se javlja po tom pitanju." - zapitao se i zaključio ovu temu predsednik Hrvatske, Ivo Josipović

Poslednji komentari
  • Мукос Vreme: 17.10.2014 17:57h

    Kulturno ste mu odgovorili gospodine presedniče Josipoviću, al sumnjam da će to dopreti do njegovog mozga!

  • Goran Vreme: 18.10.2014 15:27h

    Ja sam navijac Srbije i stvarno cenim sve hrvatske fudbalere, vecinu znam ali i ove koje znam su stvarno bili fer-plej i ispali ljudi, ali OVAJ, nesto, neznam kako da ga nazovem,Dzo!? tako? za dobrobit Hrvatske reprezentacije da sam na njihovom mestu zabranio bih mu dozivotno da igra za selekciju jer taj covek je spreman ovako nesto sigurno da ponovi jos gore. On je jako dobro i prosao i misli da nema vise sta da izgubi pa mu je to jos dodatna motivacija.Ja mislim da ja nisam sad izmislio toplu vodu mislim da Hrvatska to dobro zna i da su sigurno preduzeli nesto. Nadam se da nece nikada vise igrati ne samo zbog ovog vec Hrvatska ima mladjih boljih svojih igraca dosta koji mogu lako da ga zamene, i sigurno su svesni rizika igranja ove pokretne tempirane nacisticke prikaze.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP