Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PRVI PORAZ CRNO-BELIH U JSL

Jovančić presudio svom Partizanu!

Autor: s. v. | 27.10.2014 - 07:10:00h | Komentara: 0

Ništa gore nego kad ti bivši igrač presudi! Tako su se osećali navijači Partizana u nedelju uveče, kada su čuli poslednji sudijski zvižduk na meču u Jagodini koji je označio kraj crno-bele nepobedivosti u prvenstvu koja je trajala šest meseci. “Ćurani” su pogotkom Vladimira Jovančića, bivšeg partizanovca, u 55. muinutu stigli do velikog trijumfa i na najbolji način iskoristili umor crno-belih posle teškog poraza od Bešiktaša u Ligi Evrope pre samo tri dana.

| Foto: FK Partizan

- Mislim da je utakmica bila takva da smo mi napadali 95 minuta, imali stativu i nekoliko stopostotnih šansi, pokazaće statistika - mislim da smo dozvolili jedan jedini šut u okvir gola. U drugom poluvremenu se nije ni igrao fudbal. Ležali smo po terenu i - to je to - ljut je bio trener Partizana Marko Nikolić.


Mladi strateg potom je kritikovao neke svoje igrače.
- Nisam ja nezadovoljan igrom, već samo izdanjem nekih pojedinaca. Propuštamo da pravimo faulove na centru i onda primimo gol, možete da pretpostavite na koga sam ljut, jer je mnogo lopti ulazilo u šesnaesterac.
Trener Jagodine Simo Krunić smatra da je borbenost njegove ekipe bila presudna u ovom meču.

- Pre svega bih čestitao mojim igračima na osvojena tri boda, mnogo nam znači to, pogotovo protiv ekipe kao što je Partizan. Moji fudbaleri su ostavili srce na terenu, a ja i kažem stalno - ne moramo mi da igramo dobro, ali moramo da igramo borbeno.

Ilićevo crno-belo punoletstvo!


Pre tačno 18 godina, za prvi tim Partizana debitovao je legendarni Saša Ilić. U bogatoj karijeri, “Sale kapiten” odigrao je 696 utakmica za Partizan i postigao 229 golova. Nije ni čudo što ga “grobari” toliko vole, iako su kroz slavni klub prošle istinske legende srpskog pa i evropskog fudbala.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP