Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LETNJA FUDBALSKA PIJACA

Jovetić stiže kod Vidića, Tošić u Sautemptonu!

Autor: Ekipa Alo! | 21.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Prava ludnica vlada na letnjoj fudbalskoj pijaci koja se završava 31. avgusta. Brojni evropski klubovi otimaju se oko dovođenja pojačanja, a „Alo!“ je za vas izabrao najzanimljivije transfere. Naravno, ima onih do čije realizacije još nije došlo, ali se intenzivno radi na tome.

Stevan Jovetić

Stevan Jovetić | Foto: Profimedia

Jovetić stiže kod Vidića
Inter se ozbiljno bacio u renoviranje tima za narednu sezonu. Posle Nemanje Vidića, „nero-azuri“ planiraju da angažuju još jednog igrača sa Balkana, a radi se o Stevanu Jovetiću iz Mančester sitija. Crnogorski reprezentativac nije imao veliku minutažu u Premijer ligi, zbog čega bi lako mogao da promeni sredinu. Inter u Jovetiću vidi rešenje za problem oko postizanja golova, takođe se spominje i pozajmica uz opciju otkupa ugovora. Osim Jovetića, italijanski klub zainteresovan je i za defanzivca Garija Medela iz Kardifa.

Duško Tošić

Duško Tošić | Foto: Profimedia


Tošić u Sautemptonu!
Defanzivac turskog Genčlerbirligija Duško Tošić mogao bi karijeru da nastavi u Sautemptonu. Reprezentativac „orlova“ se na Ostrvu vidi kao zamena za Luka Šoa, koji je ovog leta napustio Sautempton i prešao u Mančester junajted.

Napoli uhvatio Kramera
Nemački reprezentativac Kristof Kramer, koji je doživeo potres mozga u finalu Svetskog prvenstva protiv Argentine, započeo je pregovore sa Napolijem. Vezista Bajer Leverkuzena je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Menhengladbahu, gde je u kontinuitetu pružao odlične partije.

Hames

Hames | Foto: Profimedia

 
Hames odbio da trenira zbog Reala
Iako je prethodnih dana bilo priče da je prelazak Hamesa Rodrigeza iz Monaka u Real gotova stvar, posao još nije ozvaničen. Kolumbijac po svaku cenu želi da obuče kraljevski dres, zbog čega je odbio da učestvuje u pripremnim mečevima „kneževa“ kako bi obezbedio transfer na „Santjago Bernabeu“.

Baloteli

Baloteli | Foto: Profimedia

 
Arsenal ponudio 20 miliona € za Balotelija!
Engleski mediji su objavili, a italijanski preneli da je Arsenal poslao zvaničnu ponudu Milanu tešku 20 miliona evra za Marija Balotelija. To potvrđuju i reči menadžera „tobdžija“ Arsena Vengera, koji je posle dovođenja Aleksisa Sančeza i Metju Debišija poručio da još nije stavljena tačka na kupovinu igrača.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP