Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

HUMSKA 1 - SVET ZA SEBE

Jovičić: Hapšenje Đurića nema veze s Partizanom!

Autor: Tanjug | 11.07.2014 - 16:38:00h | Komentara: 0

Potpredsednik Partizana MIle Jovičić rekao je da novo hapšenje predsednika Dragana Đurića nije poremetilo funkcionisanje kluba i dodao da su svi skoncentrisani na utakmicu sa Toršavnom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Potpredsednik Jovičić juče tražio hitnu ostavku Dragana Đurića zbog prodaje Aleksandra Mitrovića Anderlehtu. Bura tek sledi...

Dragan Đurić i Mile Jovičić | Foto: Oliver Bunić

Bili smo u dilemi da li da uopšte održimo konferenciju za medije, jer nemamo ništa novo da kažemo, ali bilo je previše poziva novinara i najbolje je da ovako komuniciramo. Klub funkcioniše apsolutno normalno i konkretno, sve misli su usmerene ka prvom kvalifikacionom meču u Evropi i verujemo da ćemo uspešno započeti evropski put. Ova poslednja događanja ni na koji način nisu povezana sa Partizanom”, istakao je Jovičić na vanrednoj konferenciji za medije u Humskoj.
On je naveo da je u toku dana održan sastanak Sekretarijata kluba, ali da ne očekuje nikakva vanredna dešavanja, pa čak ni sednicu Upravnog odbora.
Kada je u pitanju Skupština kluba još se ne zna tačan datum, ali je sigurno da će prema ranije utvrđenom planu biti održana u decembru”, kazao je Jovičić i dodado da Đurićevo hapšenje neće uticati na poteze kluba u prelaznom roku.
Generalni sekretar crno-belih Darko Grubor poručio je da su svi u klubu svesni da je u ovom trenutku najvažniji dobar start ekipe u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
On nije hteo da odgovori na pitanje da li će posetiti Đurića u pritvoru, kao što je to uradio prilikom prvog privođenja predsednika Partizana u januaru ove godine.
Đurić, koji je vlasnik “Zekstre” i predsednik UO Veterinarskog zavoda, kao i vlasnik i direktor DOO “Akter” Tihomir Trišić i vlasnik DOO “Staša” Milan Divljak uhapšeni su danas zbog sumnje da su malverzacijama prilikom prodaje đubriva oštetili pančevačku “Azotaru” za 7,5 miliona evra.
Prethodno, u januaru ove godine Đurić je pritvoren pod sumnjom da je od 2006. do 2010. godine zloupotrebom položaja odgovornog lica omogućio konzorcijumu “Zekstra-Bankop” pribavljanje imovinske koristi veće od 200 miliona dinara.
Iz pritvora je pušten 23. januara jer je Specijalnom sudu dostavljen dokaz da je položio jemstvo od dva miliona evra.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP