Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DNO DNA

Jugović laže?!

Autor: Ekipa Alo! | 14.01.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Neko sigurno laže, a da li je to nekadašnji predsednik Vladan Lukić ili legendarni Vladimir Jugović važno je da saznamo što pre, kako zarad istine, tako i zbog talentovanih mladih fudbalera bez kojih slavni srpski klub uskoro ostaje, a da nisu odigrali ni minut u crveno-belom dresu!

Ko u klin,  ko u ploču: Vladan Lukić i Vladimir Jugović

Ko u klin, ko u ploču: Vladan Lukić i Vladimir Jugović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Elem, Vladimir Jugović je izjavio da nije menadžer Veljka Simića i Nemanje Maksimovića, koji su naprasno odlučili da ne otputuju na pripreme u Antaliju s prvim timom, jer im ugovori ističu na leto i posle toga mogu kao slobodni igrači da napuste „Marakanu“.

I Mladenović potvrđuje da je Juga menadžer!


Da Jugović ima veze s menadžerisanjem svedoče i reči Filipa Mladenovića kada je dolazio na „Marakanu“.
- Zahvalio bih se Borcu i menadžerskoj agenciji Vladimira Jugovića, koji su imali veliki uticaj na moju odluku - istakao je levi bek crveno-belih.

Prema informacijama iz Zvezde, obojica momaka su to učinili na nagovor upravo menadžerske agencije u kojoj je zaposlen i Vladimir Jugović, a koji, s druge strane, tvrdi da ih ne zastupa.

Ipak, izjava uvaženog asa je predmet ozbiljne sumnje ako imamo u vidu intervju nekadašnjeg predsednika Vladana Lukića, koji je potvrdio da je upravo Jugović taj koji predstavlja, između ostalog, i pomenutu dvojicu igrača.

Lukić je u razgovoru za sajt „redstarbelgrade.info“ od 5. juna 2012. godine izjavio da Vladimir Jugović predstavlja standardne prvotimce crveno-belih Filipa Mladenovića i Darka Lazovića, ali i omladinca Simića, kao i kadeta Maksimovića.

Sluša  menadžere:  Veljko Simić

Sluša menadžere: Veljko Simić | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Mladenović, Lazović, mali Simić i, mislim, nisam siguran, Maksimović iz kadeta su igrači koje Jugović zastupa - rekao je Lukić.
Nekadašnji predsednik je, pri tom, istakao i da je Jugović prilikom pregovora o svojim klijentima uglavnom naklonjen Zvezdi, kao njen bivši igrač, ali i da povremeno gleda da zadovolji i interese agencije koju zastupa, što je, kako smatra Lukić, sasvim normalno.

Takođe, dosta je svedoka koji tvrde i da je Vladimir Jugović više puta dolazio na treninge i utakmice omladinaca Zvezde kako bi uživo posmatrao Veljka Simića, za koga je pre neki dan rekao i da ga posle odluke da ne ide na pripreme više neće hvaliti kao što je to činio.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP