Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TUMBAKOVIĆ, POTPREDSEDNIK PARTIZANA, NAJAVIO:

Juriš na titulu i Ligu šampiona!

Autor: P. Milovanović | 10.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Jesenji prvak Partizan se punom parom priprema za nastavak Superlige, u kojoj ima velike planove. Crno-beli imaju plus šest u odnosu na ljutog rivala Crvenu zvezdu, a na jučerašnjoj promociji novog sportskog direktora Dragana Ćirića, u Humskoj su najavili juriš na šampionsku titulu i evropska takmičenja - Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

Imaju jasnu viziju kako da unaprede FK Partizan: Dragan Ćirić i Ljubiša Tumbaković

Imaju jasnu viziju kako da unaprede FK Partizan: Dragan Ćirić i Ljubiša Tumbaković | Foto: Dragan Stanković

To je stav potpredsednika Ljubiše Tumbakovića, koji je najavio šampionske ambicije Partizana.


- U sklopu petogodišnjeg plana, direktor kluba i ja napravićemo strategiju razvoja fudbalskog kluba, koja će prema godinama imati i nivo traženog rezultata. U prvoj godini tražićemo šampionsku titulu, a onda i direktan plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Sa bonusom, koji bi bio Liga šampiona - jasno je poručio Tumbaković i nastavio:

- Iz godine u godinu, uz uslove koje budemo stvarali i selekciju igrača, tražiće se i bolji rezultati. Moguće je da od sledeće godine taj cilj bude Liga šampiona.
Najtrofejniji trener u istoriji crno-belih nije krio zadovoljstvo zbog velikog pojačanja u vidu bivše igračke legende Dragana Ćirića, koji će ubuduće obavljati funkciju sportskog direktora, onu koja je bila zamrznuta od odlaska Alberta Nađa.
- Ćirića poznajem 25 godina, njegova igračka karijera bila je maestralna i sad treba da se nastavi na ovoj poziciji. Mislim da smo izabrali pravog čoveka. Podići će nivo Partizanove igre, kreativnosti i rezultata u saradnji sa trenerom Markom Nikolićem.

Tumbaković i Ćirić su sarađivali od 1993. do 1997. godine u Partizanu kao trener i igrač, a na pitanje kakve su šanse da u narednih pet godina crno-beli osvoje više titula nego u tom periodu, Tumbaković je poručio da neće biti lako.

- Moj cilj je da stabilizujem klub, a sportski direktor je tu da razmišlja o rezultatu. Na dobrom smo putu da ponovimo te rezultate - zaključio je Ljubiša Tumbaković.

Ćirić: Mogu da promenim stvari!


Dragan Ćirić nije krio da je posle dosta razmišljanja prihvatio izazov da bude sportski direktor Partizana.
- Nije mi bilo lako da se odlučim na ovakav potez, znajući kakva je odgovornost i koliko je veliki klub, kao i koji su sve ljudi prošli kroz njega. Znamo koliko je situacija teška, ali sam zaključio da mogu da promenim nešto. Imam energiju i ideju kako bi to trebalo da izgleda - rekao je Ćirić, dodajući da će pojačanja biti bazirana na domaćim igračima, uz mogućnost angažovanja stranih fudbalera.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP