Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

VLADIMIR JUGOVIĆ ZA ALO! O PAROVIMA POLUFINALA LŠ:

Juve do titule? Zašto da ne!

Autor: P. Milovanović | 25.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Svi su priželjkivali Barselonu i Bajern u berlinskom finalu Lige šampiona, ali je žreb u Nionu presudio drugačije. Uživaćemo u finalu pre finala, dok će u drugom polufinalu snage odmeriti Juventus i aktuelni prvak Evrope - Real iz Madrida.

Presudili „kneževima“,  da li su „kraljevi“ sledeći?:  Fudbaleri Juventusa

Presudili „kneževima“, da li su „kraljevi“ sledeći?: Fudbaleri Juventusa | Foto: Profimedia

Pep Gvardiola se vraća kući i jasno je da će u sudaru dva identična fudbalska sveta presuditi nijanse, dok je spektakl zagarantovan i u špansko-italijanskom dvoboju, u kojem će Karlo Ančeloti udariti na njegovu bivšu „staru damu“. O parovima i raspletu polufinala najjačeg klupskog takmičenja na svetu za „Alo!“ je pričao Vladimir Jugović, Zvezdino dete s druge planete i čovek koji je u dva navrata osvajao čuveni „ušati pehar“. Prvo sa Zvezdom 1991, a zatim i sa Juventusom 1996. godine.

Jugović je  sa Zvezdom  i Juventusom  bio prvak  Evrope

Jugović je sa Zvezdom i Juventusom bio prvak Evrope | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Jedva čekam polufinalne mečeve, biće to praznik fudbala. Barselona, Bajern, Juventus i Real su velika četvorka svetskog fudbala, to su klubovi koji su imali nešto više od ostalih i zasluženo su stigli ovako daleko - počeo je priču Vladimir.
Juga nije želeo da zalazi u najsitnije detalje, da filozofira o tome ko će kako igrati, i ko će dogurati do finala u Berlinu, ali je otkrio za koga će navijati i kome želi da osvoji titulu prvaka Starog kontinenta.

- Da imam favorita kladio bih se i uzeo pare, nijanse će odlučivati. Ne igram kladionicu i zbog toga ne volim da prognoziram ishode. Glava me boli od toga, to sam prestao da radim otkako sam završio s igranjem fudbala. Što se tiče meča Barselona - Bajern, definitivno je to finale pre finala. To je ta holandska škola fudbala, pas igra koju su nasledili od Krojfa, Van Gala, Gvardiole.
S druge strane, imamo italijanski stil jer Ančeloti s Realom igra protiv Juventusa, i sjajno je što će se ko god da prođe, u finalu sastati dve različite škole. Navijaću za moj bivši klub s kojim sam osvojio titulu, drago mi je zbog blagog povratka italijanskog fudbala. Realno, svi imaju podjednake šanse da osvoje titulu. A svakako bih voleo da to bude baš moj Juventus - završio je priču Jugović.

Polufinale Lige šampiona


UTORAK 5. maj
Juventus - Real 20.45
SREDA 6. maj
Barselona - Bajern 20.45
* Revanši se igraju nedelju dana kasnije

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP