Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NEMANJA KOJIĆ, JUNAK 146. DERBIJA, GOST REDAKCIJE ALO!:

Kad god dam gol Zvezdi, znam da mi je žena trudna!

Autor: D. Ostojić | 28.04.2014 - 23:08:00h | Komentara: 3

Nemanja Kojić je Partizan vratio u život. Centarfor crno-belih se prema sopstvenim rečima tri meseca pripremao samo za duel sa Zvezdom, jer je u međuvremenu bio van stroja zbog povrede. Ni posle neprospavane noći nakon trijumfa nad najvećim rivalom, Nemanji ne silazi osmeh s lica, u šta smo se uverili kada je posetio redakciju „Alo!“.

Nemanja Kojić Foto: Dejan Živančević

Rešili da iskoriste lepo jutro nakon derbija: Nemanja i Dragana Kojić Foto: Dejan Živančević


- Vidite, ima tu jedna caka. Kada sam Zvezdi dao dva komada u dresu Rada, moja supruga je bila trudna sa ćerkicom Valentinom, a pošto je sada opet trudna, znao sam da ću da dam gol - kroz smeh kaže Koja i odmah nastavlja:
- Ubuduće neće više ići na ultrazvuk, kad pogodim protiv večitog rivala, znaćemo da je trudna, a pošto ne planiramo da stanemo na dva deteta, neka razmisle komšije kakva ih budućnost čeka.

Šta misliš, da li tvoj gol može da preokrene šampionsku trku u korist Partizana?

- Iskreno se nadam. Na nama je da preostala četiri meča dobijemo, a da li će oni dva puta da kiksnu - videćemo. Neću mnogo da pričam o spekulacijama da je Jelen Superliga nameštena tako da Zvezda uzme titulu. Ima čudnih stvari, poput penala za Vojvodinu protiv nas van 16 metara, kao i njihov lagani niz od 15 pobeda. Međutim, uvek kažem da smo sami krivi što smo trenutno drugi. Imali smo bod prednosti na polusezoni i izvoli, majstore, pobedi sve.

Nemanja Kojić Foto: Dejan Živančević

Kojić je u redakciji „Alo!“ novina objasnio kako je znao da će biti strelac  Foto: Dejan Živančević

Od koga su stigle prve čestitke za gol i pobedu u derbiju?
- Od supruge i porodice, a odmah posle njih od Zeke Jojića. Pitao me je odmah da li sam lud što sam čekao 90. minut, a odgovorio sam mu da sam se ugledao na njega.
Šta ti je prošlo kroz glavu kad si postigao gol?
- Onaj šut, klasična moja lopta tandrkuša, čini mi se da se jedva dokotrljala do gola. Čitava večnost je prošla, čini mi se, od udarca do trenutka dok se nije zakotrljala u mreži... Kada je ušla i kada sam čuo huk „grobara“, nisam znao gde se nalazim. Zbog toga se igra fudbal - u dahu zaključuje Koja.

Znao sam da Ninković maši penal, a kod drugog zamalo nisam oćelavio!
Kako si sa klupe preživeo dva penala za Zvezdu?
- Uf, teško! Prvo, nama sa klupe, iskreno, nijedna odluka protiv Partizana nije ispravna, tako nam se čini. Glas sam izgubio protestujući, ali sam čuo da je Mažić oba puta dobro postupio. Kod prvog penala sam znao da će Ninković da promaši jer čim je zastao - morao je posle da šutira u svoju levu stranu jer bi mu u suprotnom otišlo koleno. Kod drugog penala zamalo nisam izgubio i ovo malo kose. Lukač odbrani, a odbi se lopta do Mrđe, reko’ - neće valjda! Na sreću, dobro se završilo i znao sam da će bog da nas nagradi za to - prepričava Nemanja utiske sa 146. večitog derbija.

Poslednji komentari
  • Mustafa 2 Vreme: 29.04.2014 00:31h

    Kako vas bre nije sramota i tebe i onog Mustafu Stojketa!!! To u Loznici nasledno, to poturcivanje!!! Ceo zivot ste bili Delije sad ste od jednom Grobari!!! Ceo zivot cete biti obicni moralni gmizavci!!!!! ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE!!!! TO JE NACIN ZIVOTA!!! I DA MI PONUDE MILIONE, BILIONE NE BOJ SE ZVEZDO OSTACU UZ TEBE!!!!

  • hahaha Vreme: 29.04.2014 08:52h

    To znaci da neki zvezdas odma da njoj go ........

  • milovan Vreme: 29.04.2014 10:49h

    Onda se zbilja nadavao golova zvezdi.????

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP