Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PARTIZAN SLOMIO OTPOR JAGODINE (2:0) I ODRŽAO KORAK ZA ZVEZDOM

Kad je teško Sale kapiten!

Autor: M. Grujić | 18.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Da li je oborio rekord Stjepana Bobeka, to više nikom nije ni bitno, Saša Ilić nastavlja da pogađa protivničke mreže i donosi bodove Partizanu. Crno-beli su zahvaljujući novom golu kapitena načeli Jagodinu u 53. minutu, a potvrdu pobede doneo je Škuletić u 77. minutu (2:0) ostavivši „parni valjak“ i dalje tri boda iza lidera Crvene zvezde, nakon 24 odigrana kola Jelen Superlige.

Partizan slomio otpor Jagodine (2:0) i održao korak za Zvezdom

Partizan slomio otpor Jagodine (2:0) i održao korak za Zvezdom

- Ovo je možda najtačnija i najbolja igra Partizana ove polusezone. Organizacija je bila skoro perfektna u svakom minutu, dobar presing po čitavom terenu, akcije, šanse. Ako moram da tražim zamerku onda je to ponovo realizacija - rekao je trener Partizana Marko Nikolić.


Majo, ustašo!


Navijači Partizana od prvog trenutka su se ustremili ka glavnom arbitru Maju Vujoviću. Sudija iz Novog Sada tokom celog meča bio je pod velikim pritiskom zbog svake odluke pošto su mu nezadovoljne pristalice crno-belih skandirale „pi*ko ciganska“, pa čak i „Majo, ustašo“.

Vreme nije išlo u korist, kako igračima tako i navijačima, zbog čega je drugi derbi dana privukao svega tri hiljade pristalica na stadion u Humskoj. Tokom slabog prvog poluvremena pokretač svih napada bio je Nikola Drinčić, koji se u tri navrata oprobao sa distance.

Gol u pravom trenutku postigao je Saša Ilić u 53. minutu, čime je naterao navijače i na skandiranje protiv Aleksandra Vučića, sa porukom “Vučiću, ne damo titulu”!


Jagodina je morala da krene u potragu za izjednačujućim pogotkom, što je ostavilo dovoljno prostora crno-belima da iz kontre reše meč preko Škuletića, koji je zapečatio sudbinu gostiju nakon odličnog centaršuta Vulićevića (2:0).
- Partizan je odigrao odlično i apsolutno zasluženo pobedio. Bio je u svim segmentima bolji od nas. Nisu nam dozvolili da dođemo do igre, nismo imali ni pas ni prilike. Uspeli smo da se odbranimo u prvom poluvremenu iako je visio gol u vazduhu, a oni su poveli iz možda najslabije šanse na utakmici i posle toga bili mirni - čestitao je rivalu trener Jagodine Mladen Dodić.

Marko Nikolić: Nagradio bih ove navijače besplatnim kartama!


Trener Partizana Marko Nikolić izrazio je veliku želju da na neki način nagradi prisutne navijače, koji su po izuzetno kišnom vremenu bodrili voljeni klub do poslednjeg minuta.
- Da se ja pitam i da mogu nešto da utičem, svakog od gledalaca koji su bili danas bih nagradio da do kraja sezone dobiju besplatne ulaznice. Podrška je potrebna na svim utakmicama - rekao je Nikolić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP