Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DRAGAN ĐURIĆ:

Kakav šeik, kakvi bakrači! Titula ostaje u Humskoj!

Autor: D. Lajšić | 12.01.2013 - 07:02:00h | Komentara: 7

Ovih dana novinski stupci puni su tekstova o arapskom princu Muhamedu bin Zajedu al Nahjanu, koji je u pratnji prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića posetio Crvenu zvezdu. Sve su aktuelnije priče da će bogati šeik investirati u crveno-bele kako bi im pomogao da prekinu dominaciju Partizana dugu pola decenije.

Gleda samo u svoje dvorište: Dragan Đurić

Gleda samo u svoje dvorište: Dragan Đurić | Foto: Goran Srdanov

Međutim, ova priča nije mnogo uzrujala čelnike crno-belih iz Humske. Oni tvrde da ne vode tuđe brige i da imaju jasan cilj od kojeg ne odstupaju. To je za “Alo!” potvrdio predsednik Partizana Dragan Đurić.


- Ma kakav šeik, kakvi bakrači! Nimalo se ne osećamo ugroženim što je princ iz Emirata otišao kod komšija, a ne kod nas. Imamo zacrtan plan i od njega ne odstupamo, ne želimo da virimo u tuđe dvorište i da se bavimo njihovim problemima. Koncentrisani smo samo na svoje ciljeve i kako što lakše da ih ostvarimo - jasan je Đurić.

Fudbaleri Partizana  već pola decenije gospodare srpskim fudbalom

Fudbaleri Partizana već pola decenije gospodare srpskim fudbalom | Foto: Marko Metlaš

„Parni valjak” kreće u ponedeljak


Prirpeme za prolećni deo sezone crno-beli počinju u ponedeljak 14. januara. Prvih desetak dana boraviće na Tari, a onda ih čeka put u Antaliju (25. januar - 7. februar). U Turskoj će Partizan odigrati čak osam prijateljskih utakmica. Crno-belima će se redom suprotstaviti: Cirih (26. 1), Sevastopolj (27. 1), Pohang Stiler (28. 1), Karpati Ljvov (30. 1), Admira (1. 2), Džingsu (3. 2), Liteks Loveč (5. 2) i Šandong (6. 2).

On je dodao i da ga uopšte nije strah za titulu šampiona Srbije.
- Naravno da titula nije dovedena u pitanje! Pa neće valjda šeik da igra fudbal?! Na terenu je njihovih 11 protiv naših 11, igrači moraju da osvajaju bodove, a što se toga tiče, nema nikakve dileme - bolji smo - tvrdi prvi čovek crno-belih.

Partizan u ponedeljak startuje sa pripremama za drugi deo sezone, a na proleće ih čeka težak zadatak - treba da sačuvaju šest bodova prednosti u odnosu na večitog rivala i da prođu prvi kroz cilj, šesti put zaredom.
- Uveren sam ne samo da ćemo prednost sačuvati nego da ćemo je i uvećati na kraju. Imamo bolji tim od Crvene zvezde, ali ne samo od njih, nego od svih u Srbiji. Ne bi trebalo da imamo problema da to i materijalizujemo - uverava Dragan Đurić.

Na pitanje hoće li biti pojačanja tokom zimskog prelaznog roka, Đurić je iskusno odgovorio:
- To je pitanje za sportskog direktora i struku, što se rukovodstva tiče, obezbedićemo sve što je potrebno da se adekvatno i pojačamo.

Predrag Luka

Predrag Luka | Foto: RAS

Luka: Blizu sam Partizana


Predrag Luka, vezista Rada, kako sada stoje stvari, prva je lasta koja će ovog leta stići u Humsku.
- Blizu sam Partizana, ali pošto još ništa nisam potpisao, treniram na Banjici i čekam. Iz Partizana je sve bliže - i reprezentacija i inostranstvo - tako da bih voleo da se sve pojedinosti između dva kluba srede, ja ću se lako dogovoriti o uslovima - rekao je Luka.

Poslednji komentari
  • kondor Vreme: 12.01.2013 11:27h

    Ovo je jos gore sto Zvezda nece biti drzavni projekat vec arapski , ali ima tu jedna losa strana verovatno ce morati promeniti ime kao u kosarci . Tako de se nece vise zvati Zvezda , vec mora da nosi neko arapsko ime . Onaj ko ulaze ima pravo da bira ime i trend , verovatno ce i Marakana dobiti novo ime . Ovo im je kazna sto su proganjali Stojkovica i izmisljali svaka imena , mustava , janjicar i slicno . Pisali svake gluposti njegovoj pok. majci . Uzivajte jos malo tz. delije , i vi uskoro dobivate novo ime . Sve se vraca , sve se pljaca .

  • GISKA-BEOGRAD Vreme: 12.01.2013 11:39h

    DJURICU ZAR TI NISI U ZATVORU?UPROPASTIO SI PARTIZAN I IZGLEDA JOS HOCES DA GA CERUPAS.ODLAZI COVECE I PREPUSTI PARTIZAN MISKU POPOVICU KOJI JE MESIJA ZA PARTIZAN!MISKO POPOVIC JEDINI IMA SNAGE DA PARTIZAN VRATI IZ MRTVIH I UJEDINI NAVIJACE KOJE JE DJURIC PODELIIO I TAKO NAPRAVIO RAZDOR MEDJU NAVIJACIMA.POPOVIC IMA PODRSKU SVIH ZARACENIH GRUPA NAVIJACA JER ZNAJU DA JE ON DETE PARTIZANA I DA CE KLUB VODITI IZ LJUBAVI I VRATITI GA NA MESTO U EVROPI KOJE MU I PRIPADA A TO JE SAM VRH.POPOVIC CE PREPORODITI PARTIZAN I VEC IMA PLAN BRZOG OPORAVKA KLUBA ZAJEDNO SA SVOJIM TIMOM I POSLOVNIM PARTNERIMA KOJI CEKAJU DA ULOZE NOVAC U PARTIZAN

  • ZIKA PAUK Vreme: 12.01.2013 13:20h

    stadion će se tvati "aja marokana " ili "džajino tulbe" a na dresovima će imati reklamu أنا مثلي الجنس

  • Shone grobar Vreme: 12.01.2013 16:04h

    Ovaj jos nije u bajboku? Djuro o kakvim adekvatnim pojacanjima pricas skoro prosao prelazni rok niste nikog doveli. Bolje bi ti bilo da i ti dovedes nekog seika,jer kako kazu para vrti gde burgija nece.

  • aca Vreme: 12.01.2013 17:40h

    To Djuro ..samo cepaj .Hocemo 25 titulu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP