Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LIGA ŠAMPIONA

Kakva ludnica na "Signal Iduna Parku"! Levandovski razbio Real - 4:1!

Autor: P. M. | 24.04.2013 - 22:44:00h | Komentara: 0

Dortmund je u prvom polufinalnom meču Lige šampiona deklasirao Real iz Madrida - 4:1, a sva četiri gola za "milionere" postigao je fantastični Robert Levandovski - 4:1. Dešavanja na "Signal Iduna Parku" mogli ste uživo da pratite na sajtu "alo.rs".

KRAJ!!! Kakav meč, kakva partija fantastičnog Roberta Levandovskog!

93. minut - Zamalo da Real smanji na 4:2. Kaka je izveo korner, a Varan je sa sedam metara šutirao levicom tik pored gola.

92. minut - Požuteo je Serhio Ramos. Defanzivac Reala udario je u vazdušnom duelu lakom u lice Svena Bendera.

89. minut - Idealnu priliku propustio je Real preko Ronalda. Portugalac je u padu uspeo da zahvati loptu i uputi udarac iz blizine, ali je Vajdenfeler izašao kao pobednik iz tog duela.

77. minut - Nastavlja se teror Levandovskog, koji je zamalo postigao i peti gol.

Gol mašina: Robert Levandovski Foto: Reuters

Gol mašina: Robert Levandovski Foto: Reuters

67. minut - GOOOL! 4:1 za Dortmund! Levandovski i četvrti put u meču matira Lopeza, za ogromnih, neverovatnih 4:1. Eksplodirao je "Signal Iduna Park".

66. minut - PENAL za Dortmund!!! Rojs je pao posle kontakta sa Alonsom, a sudija je pokazao na belu tačku.

62. minut - Kakva bomba Gindogana. Turčin je "tukao" levom nogom s ivice šesnaesterca, a njegov udarac je maestralno ukrotio Lopez. Posle svega, samo korner za Dortmund.

55. minut - GOOOL! I ponovo Levandovski! Posle udarca Šmelcera, najbolje se u kazenom prostoru snašao Poljak, rutinski je izašao na kraj s defanzivcima Reala, posle čega je ko od šale zakucao loptu u mrežu Dijega Lopeza.

50. minut - GOOOL! Dortmund vodi 2:1. Ponovo je koban po kraljevski klub bio Robert Levandovski. Činilo se da je Poljak u ofsajdu, ali se sudija nije oglasio, već je pokazao na centar, dok su s druge strane igrači Reala uzalud protestvovali.

47. minut - Oštro je počelo drugo poluvreme. Ramos je neoprezno đonom startovao na Rojsa, na njegovu sreću prošao je bez žutog kartona.

Počelo drugo poluvreme...

Ronaldo Foto: Reuters

Utišao domaće navijače: Ronaldo Foto: Reuters

43. minut - GOOOL!!! Real je izjednačio 1-1. Sevnula je kontra Madriđana  posle kiksa Humelsa. Iguain je nesebično proigrao Ronalda, kojem nije bilo teško da smesti loptu sa pet metara u gol. Portugalac je tako stigao do 12. gola na 11 mečeva u ovoj sezoni Lige šampiona.

42. minut - Zamalo penal za Dortmund! Rojs je oboren u kaznenom prostoru gostiju, ali je glavni arbitar odmahnuo rukom i nije bilo penala.

29. minut - Ponovo je morao da interveniše golman domaćih, ovoga puta posle oštrog centaršuta koji je uputio Ćabi Alonso.

24. minut - Bomba Kristijana Ronalda. Portugalac je uputio snažan šut iz slobodnog udarca sa preko 30 metara. Ipak, Vajdenfeler je uspeo bez većih poteškoća da odbrani.

13. minut - Real se budi preko Ronalda, koji je sjajno povukao kontru, ali Modrić nije uspeo da uputi udarac nakon što su ga zaustavili defanzivci Dortmunda.

Načeo Madriđane: Levandovski Foto: Reuters

Načeo Madriđane: Levandovski Foto: Reuters

8. minut - GOOOL!!!! Vodi Borusija! Gece je maestralno centrirao, a Levandovski je bio snalažljiviji od Pepea i matirao je Dijega Lopeza što je izvazvalo eksploziju oduševljenja na tribinama među domaćim navijačima.

7. minut - Prvu kolosalnu priliku u meču imao je Dortmund. Rojs je poput salate promešao odbranu Real Madrida, šutirao je, ali je Dijego Lopez ukrotio njegov udarac.

Startne postave.

DORTMUND: Vajdenfeler, Subotić, Humels, Pišček, Šmelcer, Bender, Gindogan, Gece, Rojs, Blaščikovski, Levandovski.

REAL: Lopez, Varan, Pepe, Ramos, Koentrao, Kedira, Ozil, Alonso, Modrić, Ronaldo, Iguain

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP