Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ALO! SAZNAJE

Karadžić odlazi u decembru?!

Autor: P. Milovanović | 26.10.2014 - 08:02:00h | Komentara: 3

Tomislav Karadžić podnosi ostavku, Tomislav Karadžić ostaje predsednik FSS-a - bila je glavna tema u petak, u danu kada se UEFA grubo našalila sa fudbalskom reprezentacijom Srbije, dodelivši nam pobedu protiv Albanije službenim rezultatom, a zatim nas kaznila oduzimanjem tri boda.

Razočaran kaznom UEFA: Karadžić

Razočaran kaznom UEFA: Karadžić | Foto: M. Metlaš

Neuništivi Tole je, namerno ili slučajno, uspeo da baci u drugi plan sramnu kaznu UEFA, a sva pažnja fudbalske javnosti u Srbiji bila je usmerena ka njemu. “Alo!” je iz dobro obaveštenih izvora došao do saznanja da je Karadžić, navodno, rešio da pre vremena podnese ostavku, i da ode u zasluženu penziju. Tačnije, to bi trebalo da se dogodi već u decembru ove godine!


Više je razloga za takvu odluku. Tole je na nedavnoj Skupštini FSS-a u Pazovi dokazao da mu opozicija nije ni do kolena, da mu ne može ništa, čak 63 delegata jednoglasno su mu ukazala poverenje. Ipak, Karadžić, koji ima čak 75 godina, što ga čini najstarijim predsednikom nekog saveza u Evropi, umorio se od svega, a sve jači pritisci sa strane naterali su ga da se poveri prijateljima kako će do kraja godine spakovati kofere i otići sa Terazija, odnosno iz Stare Pazove.

Toletov prethodnik: ZvezdanTerzić

Toletov prethodnik: ZvezdanTerzić | Foto: A. Dimitrijević

Na taj način, Karadžić će potvrditi svoju staru teoriju da će otići “dva dana ranije”, onda kada drugi to ne budu očekivali, već onda kada on to bude hteo, te da ga niko neće smeniti ili oterati.


- Karadžić je umoran od svega što se dešava u poslednje vreme... Razočaran je i odlukom UEFA da nam dodeli pobedu službenim rezultatom, a zatim oduzme tri boda, čime se Srbiji smanjuju šanse da se plasira na EVRO 2016. godine, što bi bio ogroman udarac za srpski fudbal. Poverio se najbližim saradnicima i prijateljima da neće još dugo ostati na čelu Fudbalskog saveza Srbije - rekao je za naš list dobro obavešteni izvor.

Karadžiću mandat ističe u oktobru 2016. godine, i zaista je teško poverovati da će neuništivi Tole nastaviti “borbu s vetrenjačama” i u 77. godini života. S druge strane, potpuno je realno da se Tole posveti porodici i unicima s kojima može da uživa u svojoj Subotici.

U nameri da iz prve ruke dobijemo potvrdu, “Alo!” je u nekoliko navrata tokom jučerašnjeg dana pokušao da stupi u kontakt sa i dalje aktuelnim predsednikom Fudbalskog saveza Srbije, ali on nije bio dostupan za komentar.

Došao umesto Terze 2008!


Tomislav Karadžić je na predsedničku funkciju došao još februara 2008. godine, umesto Zvezdana Terzića. Tole je u to vreme bio predsednik Partizana, ali je ubrzo crno-belu kuću zamenio krovnom organizacijom srpskog fudbala. Karadžić je tokom dosadašnjeg šestogodišnjeg mandata imao brojne oponente, poput Milovana Đorića, Zvezdana Terzića, Save Miloševića, ali je lako izlazio na kraj sa njima. Ostaje samo da se vidi da li će Karadžić i definitivno do kraja ove godine napustiti FSS i povući se sa fudbalske pozornice.

Poslednji komentari
  • Rade Vreme: 26.10.2014 08:28h

    Znamo da je odlazak Toleta Zvezdina i Zvezdanova zelja. Zapitajte se gospodo novinari, da li je vecina sportske Srbije za Terzica ili Toleta. Budite sigurni da je 3/4 Srbije za Toleta, a ne za Terzica. Ko vam je rekao da Tole odlazi u decembru. Cija je to zelja zna se. Ali pre toga ce mnoge stvari biti raskrinkane, jedna od tih je koji su to ''domaci izdajnici'' pomogli prekidu utakmice u Beogradu

  • kadett Vreme: 26.10.2014 12:41h

    Odlazi,dok jos drugi spavaju!

  • MIsko Ozrenac Vreme: 26.10.2014 13:12h

    Nemoj Tole brate da nas ostavljas bas sada kada namh je najteze?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP