Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NA „MARAKANI” ZANEMELI NA TOLETOV VEROVATNI OSTANAK U FSS

Karadžić ponovo namagarčio Zvezdu!

Autor: P. Vuković | 11.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Tomislav Karadžić po svemu sudeći ostaje na čelu Fudbalskog saveza Srbije, što nikako neće biti po volji čelnicima Crvene zvezde. Slušali smo prvog čoveka srpskog fudbala nekoliko puta u protekla dva meseca kako „sigurno“ napušta fotelju na Terazijama u decembru, potvrdio nam je to i u direktnom razgovoru: „Ja kada kažem nešto - držim reč!“

Voli  fotelju: Tole  Karadžić

Voli fotelju: Tole Karadžić | Foto: Aleksandar Koković

Međutim, kada je video da uprava Zvezde nije jaka kao što se čini po zvučnim imenima, a i rezultati su kumovali lošoj atmosferi na crveno-beloj strani Topčiderskog brda, iskusni fudbalski vuk Tole procenio je da je prava prilika da indirektno saopšti da ostaje!


Ponovo će kasniti utakmice crveno-belih?


Posle kratkog primirja, stvari bi ponovo mogle da se zaoštre ukoliko Crvena zvezda, a sva je prilika da će se to i desiti, ponovo odluči da kasni sa počecima svojih utakmica za nekoliko minuta kao vid protesta zbog Tomislava Karadžića. Najverovatnijom odlukom da ostane u Savezu, Tole je opasno naljutio zvezdaše, pa ne bi bilo iznenađenje kada bi posegnuli i za drastičnijim merama od pomeranja početka utakmica. Do sada, dogurali su do šest minuta i nisu bili jedini iz Superlige koji su to činili...

Karadžićevim najnovijim izjavama i pominjanjem četiri uslova za odlazak, a jasno je da je teško da će se poklopiti sva četiri, sve vodi ka ostanku u fotelji. Kako je naveo, pod jedan, status će najviše zavisiti od njega samog, odnosno od njegove odluke.
Drugo, Tole može i da podnese ostavku, ali se može očekivati da će poštovati odluku organa FSS-a, koji bi u tom slučaju odbili ostavku. Treći faktor je mišljenje državnih organa sa kojima ima stalnu komunikaciju (koji, opet, mogu da procene da ne bi bilo dobro da ode), a četvrti je stav čelnika UEFA i FIFA, koji se u poslednjih mesec dana „stalno pripitkuju šta se dešava“, kako je rekao. Dakle, i stranci se pitaju u nekoj meri i oni mogu da kažu: „Stop“. Čak i matematički gledano, isuviše je tu „ali“, pa je jasno da se verovatnoća za promenu prvog čoveka FSS drastično smanjila.

Čeka se reakcija sa „Marakane: Tončev, Džajić, Čović i Kokeza

Čeka se reakcija sa „Marakane: Tončev, Džajić, Čović i Kokeza | Foto: Aleksandar Dimitrijević


Na „Marakani“ juče nisu imali šta da kažu za najnoviji obrt, ali su bili, blago rečeno iznenađeni da ne kažemo i šokirani. Predsednik Dragan Džajić i potpredsednik Slaviša Kokeza bili su nedostupni za komentar, dok je Nebojša Čović samo kratko rekao da „ne želi da priča o Tomislavu Karadžiću“. Ipak, nema sumnje da će se zid ćutanja u Ljutice Bogdana uskoro srušiti i da će uslediti burna reakcija. Zvanično saopštenje bi moglo da usledi već u ponedeljak uveče, kada će se održati redovna sednica Upravnog odbora.

Inače, da se nešto sprema mogli smo indirektno zaključiti iz reči selektora Siniše Mihajlovića, koji je rekao da „ukoliko ode Karadžić, odlazi i on“. To se dogodilo dva dana pre nego što smo saznali od Toleta da umesto sigurnog odlaska sada postoje četiri uslova koja treba da se poklope. Tole ne ide, a to znači i da bi Miha mogao da ostane...
Poslednji komentari
  • igor Vreme: 11.10.2013 12:39h

    Nije on namagarcio upravu Zvezde,vec sve nas koji volimo fudbal,a novinari bi trebali da budu objektivni,zar nije i njih namagarcio.Da li u ovoj zemlji rec znaci nesto?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP