Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

GOTOV JE

Karadžić: Povlačim se!

Autor: S. R. | 25.08.2013 - 20:25:00h | Komentara: 3

Kraj! Tomislav Karadžić, predsednik FSS, konačno je shvatio da ga fudbalska Srbija ne želi, pa je najavio povlačenje sa mesta prvog čoveka našeg fudbala po završetku jesenjeg dela cirkus lige Srbije.

U Skoplju mu bar  neće skandirati: „Tole, lopove“:  Tomislav  Karadžić

Više nećemo slušati „Tole, lopove“: Tomislav Karadžić | Foto: A. Dimitrijević

Alfa i omega najvažnije sporedne stvari u nas, poslao je pismo "Večernjim novostima"(?!) u kojima obaveštava javnost da se povlači. Kako u našem fudbalu nema mnogo logičnih i normalnih stvari, onda i ne čudi što je ova informacija prvo osvanula na stranicama jednog dnevnog lista, a ne na internet sajtu FSS!

Bilo kako bilo, oproštajno pismo Karadžića prenosimo u potpunosti:

"Poštovani,
Poslednja dešavanja u fudbalskoj Srbiji vode u pravcu ozbiljne polarizacije, u ovom, ionako mnoštvom realnih stvari bremenitom sportu. Četiri decenije uloženog ličnog rada, napora, želje i htenja da u našem fudbalu bude bolje, ne dozvoljavaju mi da na bilo koji način doprinosim tim podelama, ne ulazeći ovom prilikom u polemiku ko je u pravu, a ko nije, šta je istina, a šta ne.
Iz tih razloga, obaveštavam fudbalsku i ukupnu javnost, da sam danas odlučio da ću u skladu sa statutom FSS, nakon završetka jesenjeg dela prvenstva, sazvati redovnu skupštinu fudbalske organizacije, na kojoj ću se povući sa mesta predsednika FSS.
Želim ovom prilikom da se izvinim svim mojim saradnicima i organima FSS, što ovu odluku donosim bez konsultacija sa njima i ujedno apelujem i zahtevam od svih aktera – klubova, Zajednice, organa i tela da u periodu pred nama učine sve na sprečavanju daljih podela u fudbalu.
Uz napred navedene razloge i motive za moj postupak verujem da će ovaj gest biti inspiracija i za druge, da ničija fotelja, niti funkcija ne smeju biti iznad opšteg fudbalskog interesa," navodi se u pismu koje je potpisao Tomislav Karadžić.
Poslednji komentari
  • Čedomir Cvetković Vreme: 26.08.2013 00:05h

    Sada je najvažnije da se onemogući uništavanjekompromitujučih dokumenata u svim službama Fudbalskog saveza i u Kući fudbala. Nije Karadžić bez takvog razloga odložio napuštanje položaja presaedbika.

  • dane Vreme: 27.08.2013 08:28h

    Šta je sve uništio u Subotici a vi ga uzeli u BG.TAKO VAM I TREBA.

  • Lavdrim Vreme: 27.08.2013 11:34h

    lepo je too samo napred

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP