Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

IZGUBIO KOMPAS

Karadžić ratuje
sa Antićem preko
male Tijane!

Autor: V. Nestorović | 06.04.2013 - 11:46:00h | Komentara: 5

Baš ga pretera, čoveče! Tomislav Karadžić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, izabrao je veoma ružan način da se obračuna sa nekadašnjim selektorom „orlova“ Radomirom Antićem, kome je zbog prevremenog raskida ugovora, a posle odluke arbitraže u Cirihu, na kraju isplatio 1,2 miliona evra obeštećenja. Karadžić je, gostujući na „SOS kanalu“ u četvrtak uveče, prozvao trenera kineskog Šangdonga koristeći dramatičnu situaciju bolesne devojčice Tijane Ognjanović, koja uskoro putuje u Hjuston na transplantaciju srca.

- Pošto je Radomir Antić dobio značajna sredstva od FSS-a, evo prilike da i on pomogne operaciju mlade Tijane jer se predstavlja kao humanista - neprimereno je izjavio Tomislav Karadžić.

Neprimerena izjava predsednika FSS

Neprimerena izjava predsednika FSS

 Ovaj potez prvog čoveka srpskog fudbala svakako je za osudu jer koliko god da ga boli poraz u ratu sa Antićem, malo kome bi uopšte palo na pamet da razmirice rešava preko leđa bolesne devojčice. Ovo društvo, kakvo god bilo, to mora da osudi. Čak iako je, kako sam kaže, donirao određena sredstva za lečenje Tijane Ognjanović.

- Na zasedanju Izvršnog odbora FSS-a ćemo dati predlog da se pomogne u toj akciji. Lično sam sa porodicom uplatio određena sredstva. Uključićemo se u tu akciju, a videćemo sa portparolom Boškovićem da se i reprezentativci uključe - rekao je predsednik FSS-a.

Karadžić je, između ostalog, u pomenutom TV nastupu govorio i o učinku Siniše Mihajlovića u kvalifikacijama za SP 2014. Priznao je da se dogodio sukob selektora sa Banetom Ivanovićem i Aleksandrom Kolarovim i da je tada, zbog njihovog „disiplinovanja“, u Skoplju propala nada za plasman u Brazil.
 
- Ključni udarac za nas bio je poraz u Skoplju. Nije smelo da dođe do tog konflikta igrača i Mihajlovića jer je to značajno uticalo na tok kvalifikacija. Taj poraz nas je vratio unazad - zaključio je Karadžić i napomenuo da bi voleo da Miha ostane selektor i u sledećem mandatu.
Poslednji komentari
  • Jovo Vreme: 06.04.2013 13:13h

    Kako skloniti ovog pogubnog i nepismenog čoveka sa jedne vrlo važne fukncuje.Čovek koji je svojim potezima sahranio naš fudbal.

  • mima Vreme: 06.04.2013 15:17h

    Fudbaleri, reprezentativci-pojedini, se losom igrom svete selektoru Mihajlovicu, koji zeli da im, na osnovu svog bogatog iskustva ukaze na ono sto nije dobro u njihovom ponasanju, kako na terenu, tako i van njega. Mislim da to nije fer prema selektoru Mihajlovicu. Cinjenica da reprezentativcima nedostaje SLIFA!

  • Nenad Vreme: 06.04.2013 21:04h

    Maga rac ovaj tole

  • seljak Vreme: 06.04.2013 23:12h

    .."koliko god da ga boli poraz u ratu sa Anticem.." Pa nije on dao svoje novce nego nase novce,bas ga boli nesto drugo. Dokle ce ovaj da vlada nasim sudbinama i zivotima? Narocito posle one izjave:"u Srbiji nema boljeg od mene!"????

  • kengur Vreme: 07.04.2013 12:18h

    neverovatno loliko su ljudi spremni da padnu zarad novca jos je gore sto nema ko da ga spreci

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP