Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TOLE O KATASTROFI “ORLOVA”

Karadžić: Ukleti smo!

Autor: M.R. | 15.06.2015 - 17:22:00h | Komentara: 4

“U Danskoj se nismo obrukali” - kaže predsednik FSS.

I Sep Blater  se povukao,  samo se on  drži: Tomislav  Karadžić

I Bog nam je okrenuo leđa: Tomislav Karadžić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Kraj, nema više... Posle poraza od Danske i definitivno je jasno da “orlovi” nemaju ama baš nikakve šanse da se plasiraju na EP. I pored toga čini se da se još uvek zavaravamo.
- Izgubili jesmo, ali se obrukali nismo. Smatram da smo po svemu prikazanom zaslužili mnogo više u meču sa Danskom. Treba li da kažemo da je sve izgubljeno? Ne. Dok ima šanse, ma koliko ona bila u procentima mala, borićemo se. Pred nama je Jermenija, posle Albanija... Na igračima i selektoru je da urade sve kako bi ostvarili dobar rezultat, pobedili u tim utakmicama. Bio bih neiskren ako ne bih rekao da se iz meča u meč vidi pomak, da momci prvi mnogo žele dobar rezultat, ali isto tako neverovatno je kakve nam se stvari događaju, kao da nam je i Bog okrenuo leđa. Kako drugačije da gledamo na onu šansu Mitrovića početkom drugog poluvremena i još neke prilike koje nismo realizovali - rekao je za dnevni list “Sport”, Tomislav Karadžić. 
Poslednji komentari
  • goran NS Vreme: 15.06.2015 17:53h

    gledaj tako da neznaju da daju gol ... mozda opet himna, zastava, pertle ... trava ...

  • ... Sram ga bilo! Vreme: 15.06.2015 21:46h

    Nemogu da a da ne pokomentarišem izjavu ovog senilnog starca, pročitao to on ili ne. Pa koga ti ZAJ...BAVAŠ i još se usuđuješ da nešto kažeš, GROBARU našeg fudbala!!! Šta to uradi reprezentacija Srbije u poslednjih 10-15 god. tj od kada si ti na čelu FSS. Valjda hoćeš ovakvom nebuloznom izjavom da opravdaš sve ono što NISI uradio tj što si shranio i doveo naš fudbal što se tiče A selekcije i naše Š loge na NAJNIŽE GRANE OD KADA SE KOTRLJA FUDBALU NAŠOJ DRŽAVI. Ono što ti radiš za naš fudbal, to spada u domenu kriminala, a za kriminal zna se gde se ide... Molim Boga pošto si neuništiv - kao kakva mumija, da ne pružiš te smrtonosne I prljave pipke i na naše golobrade mladiće koji ČUVAJU SLAVU I OBRAZ SRPSKOG FUDBALA. i zato čoveče odlazi, odlazi, odlazi , odl...... za sva vremena u zaborav, a kada odeš na onaj svet biće ti sve oprošteno. ( I OBJAVITE OVAJ OGORČENI KOMENTAR) - Navijač Srbije.

  • ciciban Vreme: 17.06.2015 17:39h

    prokleti su jer ih ti vodish prokletijo, ti si proklet, uneo si veliko zlo u nasem fudbalu, zasluzujesh da te narod razapne na trgu.

  • Miodrag BG Vreme: 18.06.2015 08:32h

    Ala ovaj lupeta, mislim to kako nam je bog okrenuo leđa, kako trava nije dobro podšišana, kako je duvao sverni vetar a ne juzni, itd. Prvo on treba da ode a drugo naši reprezentativci treba lepo da se izjasne dal hoće da igraju za reprezentaciju ili neće, jer bolje pošteno reći neću i baš me briga nego izaći na teren samo da se otalja. Čak i kad Karadžić ode neće se mnogo toga promeniti jer je izgleda našim reprezentativcima važnije ko je koliko flaša šampanjca otvorio na splavu i koju je starletu smuvao nego reprezentacija. Sve u svemu crno nam se piše.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP