Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NOVI ŠEF MARKETINGA

Karleušin menadžer Zvezdin direktor!

Autor: G. Anđelković | 16.11.2012 - 00:24:00h | Komentara: 3

Zoran Bašanović, direktor Televizije „Svet plus info” i bivši estradni menadžer, ovih dana će dobiti visoku funkciju na „Marakani”. Kum Aleksandra Vučića, koji je između ostalih sarađivao i sa Jelenom Karleušom, postaće direktor marketinga Crvene zvezde.

Zoran Bašanović, bivši estradni menadžer, član SNS i kum Aleksandra Vučića, naslediće Gorana Broćića

Zoran Bašanović, bivši estradni menadžer, član SNS i kum Aleksandra Vučića, naslediće Gorana Broćića | Foto: RAS

O ovome se već danima priča van stadiona, a juče je informacija dobila i potvrdu na „Marakani”.


Šurbatović novi gensek!

Jovan Šurbatović, aktuelni generalni sekretar Fudbalskog saveza Beograda, najverovatnije će biti novi gensek FK Crvena zvezda. Inače, Šurbatović je odranije poznat i kao jedan od vođa navijača Zvezde, popularnih „delija“, ali se u poslednje vreme odmakao od severne tribine.

- Džajić je već najavio korenite promene na svim nivoima u klubu, a Bašanović će biti jedno od tih novih lica - izjavio je za „Alo!” izvor iz kluba.


Zoran Bašanović će na funkciji direktora marketinga naslediti Gorana Broćića. Iako je bivši predsednik Vladan Lukić u oproštajnom pismu rekao da je ponosan na Zvezdin marketing, novo rukovodstvo crveno-belih ne misli da je Broćić radio dobro i zato mu sprema otkaz.


A ko je i šta je Zoran Bašanović?! Svojevremeno je važio, a ni sada nije daleko od toga, za glavnog estradnog zavodnika. U mladosti je bio maneken, čak i pevač (snimio je jednu ploču, koja je pošla nezapaženo). Svojevremeno je, navodno, bio u vezi sa glumicom Lidijom Vukičević, a kao njegova devojka se pominjala i Jasna Milenković Jami u vreme kad se za nju nije znalo.

Pošto je sad u svađi sa Bašanovićem, dobro je što Duško više ne igra u Zvezdi: Jelena Karleuša

Pošto je sad u svađi sa Bašanovićem, dobro je što Duško više ne igra u Zvezdi: Jelena Karleuša

Kasnije je bio menadžer Mire Škorić, koja se, navodno, zbog njega potukla sa Draganom Mirković na jednom koncertu. Nije tajna da je dugo bio u vezi sa Draganom Mirković, koju je inače i odveo u izdavačku kuću PGP RTS.

Bašanović sa Vučićem gledao Zvezdu u Bratislavi!
Zoran Bašanović inače važi za velikog zvezdaša. Često je na fudbalskim utakmicama, a „Alo!” ga je 2010. godine primetio u Bratislavi na meču sa Slovanom koji se igrao u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope. Bašanović je na toj utakmici bio zajedno sa kumom Aleksandrom Vučićem.

Poslednji komentari
  • Бобан Милетић Бапси Vreme: 16.11.2012 09:21h

    Леле , леле , леле !!! Куку , куку , куку !!! Али , када човек мало боље размисли ова и оваква Србија ништа боље и не заслужује !!!

  • 2xsa Vreme: 17.11.2012 07:02h

    Ako Basanovic ode u zvezdu,Mirkovic u civilno vazduhoplovstvo ,sta treba onda Raka Maric da bude generalni sekretar UN ....ako je i skrivena kamera ,mnogo je

  • deki Vreme: 15.01.2013 14:42h

    k.jelena.sta reci a ne naglasiti da se radi o frustriranoj psiho-ekscetricnoj osobi koja je los primer ove nase estrade.njena neobrazovanost inevaspitanje puni stupce nasih novina. srdacan poz.!Francuska

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP