Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NOVI GOŠA PARTIZANA

Kasiljas Šćepović!

Autor: F.B. / M. Zdravković | 16.09.2012 - 18:54:00h | Komentara: 0

Partizan je u zanimljivom meču savladao Hajduk iz Kule (5:2) u petom kolu Jelen Superlige, čime je napravio lepu uvertiru za prvu utakmicu Lige Evrope protiv azerbejdžanskog Nefčija, koja je na programu u četvrtak uveče u Humskoj.

Napadač Partizana čuvao mrežu u finišu meča s Hajdukom

Napadač Partizana čuvao mrežu u finišu meča s Hajdukom | Foto: ALO!

Ceo posao izabranici Vladimira Vermzovića završili su već u prvom delu, kada su za samo četiri minuta stigli do dva gola prednosti. Poveli su autogolom štopera gostiju Kovačevića u 33, a potom je golčinom Tomića iz slobodnjaka u 37. minutu otklonjena svaka sumnja u konačan ishod.

Ne odustaju od proleća u Evropi: Fudbaleri Partizana

Dobra uvertira pred prvu utakmicu u Ligi Evrope | Foto: M. Đurica

Nastavak je doneo, najpre, pogodak debitanta Miloša Jojića već u 47. minutu i još lepši gol glavom Aleksandra Mitrovića u 55, da bi Stefan Šćepović, centralna figura ovog meča u 58. povećao na 5:0.


Kuljani su u 71. došli do prvog gola pošto je Sekulić rutinski matirao golmana Petrovića, a četiri minuta kasnije čuvar mreže Partizana Nikola Petrović je morao napolje zbog crvenog kartona i skrivljenog penala. Kako su sve izmene u taboru domaćina bile izvršene, na gol je morao Stefan Šćepović koji je primio gol sa bele tačke, ali je dobro odradio posao u poslednjih 15 minuta igre, čime je zaslužio ovacije publike i skandiranja sa južne tribine za dve parade koje je napravio, u stilu Ikera Kasiljasa.

- Pre svega, drago mi je što sam prvi put zaigrao zajedno sa bratom Markom u timu. Što se tiče branjenja, Darko Belojević mi je rekao da stanem na gol u trenutku kada je Nikola Petrović isključen. Nisam nikada branio na zvaničnoj utakmici, ali smo se na treninzima često zafrkavali, pa sam izvodio parade. Prija mi skandiranje publike ali nisam mogao u tim trenucima da im otpozdravim – rekao je Stefan Šćepović i priznao da mu je omiljeni golman Iker Kasiljas.

Treba reći da je Partizan ovaj meč odigrao u kombinovanom sastavu, bez nekoliko standardnih prvotimaca poput Stojkovića, Ivanova i Volkova, a kapiten Saša Ilić zamenjen je odmah posle drugog gola, kako bi i on odmorio za okršaj s Nefčijem.

Kuljani, s druge strane, nisu pokazali ništa, a kako u protokolu nije bilo nekoliko standardnih fudbalera, jasno je da su se predali i pre početka utakmice.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP