Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

Kimi: Šćepa i ja smo drugari,
sam mi je dao traku!

Autor: S. R. | 07.08.2013 - 13:50:00h | Komentara: 7

Dan nakon incidenta na stadionu Partizana, kada je navijač Miloš Kimi Radisavljević sa tribina ušao na atletsku stazu i skinuo kapitensku traku Marku Šćepoviću, akteri ovog događaja su se obratili javnosti.

Kimi i Šćepović

Kimi i Mitrović | Foto: Marko Metlaš

- Nisam ja agresivno skidao traku, mi smo prevashodno drugari. Ja posle svake utakmice siđem na teren zbog koreografije i zaista ne znam zašto se diže tolika frka, jer čin nije bio nasilan. Ja mu nisam skinuo traku, on je meni dao - rekao je Radisavljević.

Marko Šćepović, koji je duže vremena na udaru kritika "grobara", ovako je prokomentarisao dešavanja posle meča sa Ludogorecom.

- Osetio sam obavezu da mu dam traku. Navijači su naš 12. igrač i prašina se podigla ni oko čega, ovo je totalno drugačija situacija od onoga sa Lazarom - rekao je Šćepović, verovatno misleći na situaciju od prošle godine kada su navijači išamarali Markovića. 

Poslednji komentari
  • czbg Vreme: 07.08.2013 14:23h

    Koga lažeš huliganu sve se na snimku vidi sramoto jedna decu maltretiraš za to ide robije što si samo uskočio u teren jer je to zabranjeno a kamoli što si mu svukao traku sa ruke ko si ti da odlučuješ ko će traku da nosi svi ste vi klošari dileri ubice.jbo vam pas mater

  • Boban Vreme: 07.08.2013 16:16h

    A sta ces ti na terenu uopste?! Drzavo, dosta je!!!

  • volim partizan Vreme: 07.08.2013 19:13h

    Da se razumemo, sam cin ulaska na teren je nasilan i u suprotnosti sa zakonom o sprecavanju nasilja. Naravno da je Scepovic osecao potrebu da huliganu preda traku, jer da nije i da ga je ponizio pred celim stadionom- ko zna sta bi od njega ostalo. Kao da je mogao da bira i ko igrace uopste stiti> Da ih neko stiti, bar na terenu, huligan ne bi mogao ni da udje u taj prostor. Zalosno. Najvecu odgovornost ima organizator meca, a ovaj na stereoidima treba da odgovara po zakonu-slika govori vise od reci.

  • bojan Vreme: 07.08.2013 21:40h

    A koliko godina ovaj Sklepovic kida zivce navijacima Partizana jer igra a nema kvalitet ni za Srpsku ligu! Gura ga tata a pojma nema, ajde, sprovedite anketu sa pitanjem da li Scepovic treba da igra u partizanu, 99% ce reci ne, ostali 1% je placen komentar

  • zzz Vreme: 07.08.2013 23:43h

    bravo kimi kraljino

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP