Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BUKMEJKERI OTPISALI PREDSEDNIKA FSS

KLADIONICE: Tole odlazi! TOLE: Moja žena se pita!

Autor: B. S. S. | 07.07.2015 - 15:53:00h | Komentara: 0

Bukmejkeri u Toleta ne veruju! Domaće kladionice ubeđene su da predsednik FSS-a Tomislav Karadžić neće dobiti novi mandat da vodi ovdašnji fudbal! U prilog tome svedoči mizerna kvota 1,33 na opkladu da će dugogodišnji vladar srpskog fudbala konačno napustiti Terazije 35.

Kvota: TOLE OSTAJE 3,00

Kvota: TOLE OSTAJE 3,00 | Foto: Aleksandar Dimitrijević

S druge strane, koeficijent na ostanak Karadžića na funkciji koju obavlja već sedam godina iznosi 3,00. Posmatrajući kroz procente, iskusni bukmejkeri procenjuju da Tole trenutno ima svega 30 odsto šansi da sačuva fotelju, dok je, po njima, čak 70 odsto šanse da će srpski fudbal dobiti nekog drugog predsednika. Uplate se primaju do 31. avgusta 2015. godine, pa ko voli, nek izvoli...


Danas sednica IO FSS-a


Prema sopstvenim rečima, Karadžić je prethodna dva dana boravio na Crnogorskom primorju, ali će već danas biti u Beogradu kako bi prisustvovao zasedanju IO FSS-a.
- Dnevni red za sednicu Izvršnog odbora će sadržati nekoliko kilograma materijala, brojne izveštaje i biće podeljen u 20-30 tačaka. Jedna od važnijih stavki biće usvajanje liste sudija, kao i komisija i komesara koji će delegirati arbitre - rekao je Karadžić.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije u razgovoru za “Alo!” najpre je upozorio kladioce da će na isplatu dobitka morati da čekaju do sledeće godine.


- Ti koji se klade na to da li ću ostati na čelu FSS-a ili ne moraće dugo da čekaju jer izbora za predsednika FSS-a neće biti do naredne godine. To će, doduše, sve zavisiti od Skupštine – rekao je Karadžić za naš list.


Na konstataciju da se prvi put tokom dugogodišnje vladavine u FSS-u nalazi u ulozi autsajdera, prvi čovek srpske kuće fudbala napomenuo je da bukmejkeri verovatno raspolažu boljim informacijama od njega.

Kvota: TOLE ODLAZI 1,33

Kvota: TOLE ODLAZI 1,33 | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Ljudi koji su određivali kvote verovatno su informisaniji od mene - kaže on.
Tomislav Karadžić je istakao da nije spreman da uloži novac na sopstveni trijumf i podvukao da nije siguran ni da li će se uopšte kandidovati. O tome će, kako je rekao, odlučivati njegova supruga Đina.

- Ne bih se kladio na sebe niti se kockam. Kad je reč o mojoj kandidaturi, moram da pitam ženu, ona je ta koja drži moju sudbinu u svojim rukama – uz osmeh je poručio Karadžić, koji se do juče nalazio na letovanju u Crnoj Gori.

Milovan Đorić, Bivši fudbaler  i selektor

Milovan Đorić, Bivši fudbaler i selektor | Foto: Miloš Cvetković

Uložio bih 1.000 evra protiv Karadžića


Stavio bih 1.000 evra da će Tole da ode, ali sad kad vidim da bih morao da čekam do narednog leta da podignem 330 evra dobitka, onda mi se ne isplati.


Goran Milanović, FSS

Igrajte na Toleta


Ako se Tomislav Karadžić kandiduje na narednim izborima, ima velike šanse da pobedi. Mislim da kvote nisu objektivno postavljene. Ipak, verujem da će se pojaviti kandidat iza koga će stati cela Srbija.

Milorad Vučelić, potpredsednik Partizana
Partizan uz Karadžića


Ne znam ništa o tome, ne znam ni ko je favorit, ni kad je skupština, ni kad su izbori. Stav Partizana je jasan i dok se ne promeni, ostaje isti. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP