Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SVET SE ZGRAŽAVA: BUSKETS ZGNJEČIO PEPEOVU GLAVU

Ko gazi, biva zgažen!

Autor: M. Grujić | 25.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Ima li prljavijeg, omraženijeg i nekulturnijeg fudbalera od Pepea? Defanzivac Reala jedan je od onih za kojeg ne možemo da pokažemo ni zrnce empatije, koliko god da se trudili, a slično mišljenje sigurno jeste da svi poklonici fudbala imaju i prema Serhiju Busketsu!

Na ovome  mu niko neće  zameriti: Buskets  zgazio Pepea

Na ovome mu niko neće zameriti: Buskets zgazio Pepea | Foto: Profimedia

Vezista Barselone svojim potezom uspeo je da zaseni fenomenalni 226. El klasiko, na kojem je postignuto sedam golova, pa čak i slabo suđenje Undijana Maljenka, na koga grme iz tabora Reala da je kriv za poraz „kraljevskog“ kluba.

Rita se i bije:  Pepe udara  Sančeza

Rita se i bije: Pepe udara Sančeza

Pike: Ronaldo opet plače


Defanzivac Barselone Đerar Pike nije bio zadovoljan izjavama rivala, naročito Kristijana Ronalda koji je okrivio sudije za poraz Reala.
„Ronaldo opet plače? Sramota posle onako sjajnog meča. Ako se već gledaju pojedinačne situacije, prekršaj prilikom penala dosuđenog nad njim bio je van kaznenog prostora”, rekao je Pike.

Sporni detalj koji je promakao sudijama desio se u 41. minutu kada je Leo Mesi postigao gol za 2:2. Pepe je iz samo njemu znanih razloga poželeo da se obračuna sa Seskom Fabregasom, uneo mu se u lice, zatim ga i gurnuo glavom, a onda je pao na teren kao pokošen kako bi izbegao kaznu od sudije.
Opšti metež i haos koji je nastao Buskets je iskoristio da neprimetno nagazi Pepea, koji je zapravo tek tada dobio razlog da se valja po travi Santjaga Bernabeua. Kada se situacija smirila, sudija je pokazao Portugalcu i Fabregasu po žuti karton, dok je Buskets prošao nekažnjeno i verovatno ga očekuje kazna po video snimku.

Šatro  slučajno:  Pepe gazi  Mesija

Šatro slučajno: Pepe gazi Mesija


Sigurno da su mnogi pokušali da opravdaju Busketsov potez jer je obično Pepe taj koji radi slične stvari na terenu. Divljački nasrtaji, udarci i ritanja defanzivca Reala česta su pojava na fudbalskim terenima, a poznato je i da je na prethodnim derbijima protiv Barselone namerno nagazio na glavu Aleksisa Sančeza, a isto je učinio i kada je „slučajno“ zgazio šaku Lea Mesija.
Poslednji komentari
  • marjan Vreme: 26.03.2014 00:04h

    A buskec je reinkarnacija majka Tereze.Smesno

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP