Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BEJL VS RONALDO

Ko je veća faca?

Autor: M. Zdravković | 14.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Geret Bejl i Kristijano Ronaldo, najskuplji fudbaleri na svetu, sreli su se u Madridu na treningu Reala. Sudar dva sada već opasna lovatora, koji za minut troše enormne pare, našoj sirotinji gotovo nezamislive, izazvao je, očekivano, veliku pompu u svetskim medijima.

„Sirotinjo“, i bogu si teška: Ronaldo i Bejl

„Sirotinjo“, i bogu si teška: Ronaldo i Bejl

Britanski novinari su čak i upoređivali ko je veća „sirotinja“ od njih dvojice, a utisak je da Velšanin mora još mnogo da uči od Portugalca kada je reč o izgradnji sopstvenog, prepoznatljivog imidža. Portugalac ga je ubiosvojim izdanjem, ali, reklo bi se i malo na kvarno.


Ipak, Bejlu je za utehu to što ima više para na računu (godišnja plata od 18,5 miliona evra naspram Ronaldovih 13 miliona), a da li će prešišati Portugalca i biti veća faca od njega u Madridu, videćemo narednih nedelja, kada bude odlučio da kupi kuću i automobil, pošto trenutno živi u iznajmljenom stanu i vozi rentakar u španskoj prestonici.

Ako gledamo prvi utisak, susret i pozdrav dvojice mestralnih fudbalera, kojima mnogi predviđaju da će mrzeti jedan drugog i podvaljivati često, bio je sasvim kul. E sada, Ronaldo je pred kamerama ušio očigledno za veliku scenu nespremnog Velšanina, koji se pojavio u garderobi i s nakitom u vrednosti od svega 1.000 evra?!

To je boranija, realno, imajući u vidu da je Portugalac na susret s Bejlom došao u garderobi koja vredi čak 14.500 evra. Ipak, otkrićemo vam i u čemu je fazon i kako je Portugalac već na prvom zvaničnom susretu podvalio saigraču. Naime, iako im je garderoba otprilike približne vrednosti, uočeno je da je Ronaldo furao na ruci sat firme „Džejkob & ko“, koji košta čak 12.500 evra, pa je otuda bio u znatno skupljem izdanju od Velšanina, koji nekim čudom ne voli da nosi satove. Zanimljivo, dok se Ronaldo šepurio sa skupom satinom na ruci, Bejl je u levoj šaci držao kesu iz neke velške radnje koja košta šest evra?!
Glamur.

Pocepao ga, pa se izvinjavao: Trenutak kada je Ronaldo udario Bejla

Pocepao ga, pa se izvinjavao: Trenutak kada je Ronaldo udario Bejla

Dobrodošlica po nogama!

Portugalac na jednom od prvih zajedničkih treninga nimalo nije štedeo noge od 100 miliona evra Gereta Bejla, pa mu je startom poželeo dobrodošlicu u tim Reala. Kristijano je poznat kao neko ko uvek na utakmicama i treninzima pruža maksimum, ali morao bi da ima na umu da su to ipak skupo plaćene noge.
Inače, Geret Bejl bi trebalo da debituje za Madriđane večeras na gostovanju u Viljarealu protiv “žute podmornice” (22, “Sport klub”).

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP