Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ČOVIĆ O SVE ČEŠĆIM PROTESTIMA FUDBALERA

Ko neće, ne mora da igra u Zvezdi!

Autor: D. Ostojić | 07.12.2012 - 07:02:00h | Komentara: 0

Zvuči neverovatno, ali zbog kašnjenja plata prvi su bojkotom utakmica pripretili fudbaleri sa crno-bele strane Topčiderskog brda, iako su dugovi mnogo veći u Ljutice Bogdana 1a.

Kod njega nema  labavo: Nebojša  Čović

Kod njega nema labavo: Nebojša Čović

Podsetimo, fudbaleri Partizana su nagoveštavali da neće igrati sinoćnji meč sa Rubinom jer im kasne plate i premije, a Nebojša Čović, zadužen za finansijski sektor u radnoj grupi za spas Crvene zvezde, zna kako bi postupio da do slične situacije dođe i na „Marakani“.


- Ne moraju da igraju! Ne može na taj način ništa da se reši. Te plate su u stvari naknade, a one su 5.000, 10.000 ili 15.000 evra mesečno. Ako građanin ove zemlje preživi sa 200, 300 ili 400 evra mesečno, a da ne ulazimo u to da neki nisu primili plate po dve godine... Moramo da imamo strpljenje i poverenje. Pojavio se i drugi sindrom jer je navodno ušla država u Zvezdu, biće para i sada nam sa svih strana šalju dopise za opravdane dugove, ali nije realno da sada platimo. „Blokiraćemo vas, tužiti...“ - kazao je Čović uz opasku: „Tužite, pa šta?“.

Te plate su  5.000, 10.000 ili  15.000 evra.  Ako građanin ove zemlje preživi  sa platom od  200, 300 ili 400 evra, onda to i ni

Fudbaler Crvene zvezde


Inače, prvi čovek košarkaške sekcije crveno-belih u intervjuu za RTS priznao je dugovanja prema igračima i zaposlenima u FK Crvena zvezda. Zbog toga, kako kaže, crveno-beli moraju da vode računa u raspodeli finansija u narednom periodu.

- I sa izborom trenera moramo biti obazrivi. Sve varijante su u opciji, pa i ostanak Jankovića na klupi. Ne može Zvezda da priušti skupe trenere. Do sada je važilo „dajte da nabavimo skupe igrače, skupe trenere, sve da nam bude skupo“, a da nemamo budžet. Navijači očekuju da budemo prvi i u takvim okolnostima uprave prave greške. Duguje se igračima i zaposlenima, kojima dve i po godine nije povezan radni staž - objasnio je Čović.

Za kraj je Čović ponovio odluku radne grupe da Dragana Džajića kandiduje za predsednika.
- Izbori će biti do Nove godine, a novi predsednik biće Dragan Džajić. Održaće se i izborna skupština i na njoj će biti izabran novi upravni odbor kluba.

Aleksandar Janković

Aleksandar Janković | Foto: Marko Metlaš

Sale Janković ipak ostaje trener!?

Iako se prethodnih dana pričalo i pisalo da će Crvena zvezda dobiti novog trenera, u poslednjem trenutku je, po svemu sudeći, došlo do neočekivanog obrta. Naime, od izvora bliskih klubu s “Marakane” prostrujala je informacija da Aleksandar Janković, koji je posle poraza od Vojvodine podneo ostavku, ostaje šef stručnog štaba. Navodno, radna grupa je procenila da nema alternativu, kao i da mladom stručnjaku treba pružiti šansu. Ipak, konačna odluka trebalo bi da bude saopštena danas u popodnevnim časovima, kada će biti održan sastanak radne grupe i dosadašnjeg upravnog odbora.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP