Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NA KOGA JE KIVAN PREDSEDNIK CRNO-BELIH DRAGAN ĐURIĆ

Ko se to licka u Humskoj?!

Autor: M. Grujić | 05.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Poraz u večitom derbiju teško je pao predsedniku Partizana Draganu Đuriću, koji je dan nakon utakmice sa Crvenom zvezdom rešio da iznese u javnost mnogo toga što mu je bilo na duši. Prvi čovek srpskog šampiona izneo je niz kritika na račun igrača, koje prevashodno krivi za poraz više nego stručni štab.

Oni koriste gel,  a možda i mirišu:  Volkov i Jojić

Oni koriste gel, a možda i mirišu: Volkov i Jojić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Problem je u glavama igrača. Idu po splavovima, glume zvezde. Misle da su sve u životu postigli ako se očešljaju, nameste gelom frizuru i namirišu se. Ako misle da zaslužuju bolje od Partizana, neka idu, to nije nikakav problem i lako ćemo ga rešiti. U poslednja tri meseca pojedinci su primili između 150.000 i 200.000 evra u ovoj jadnoj i napaćenoj Srbiji, gde ljudi rade za 20.000 dinara - rekao je Đurić u intervjuu za „Blic”.


„Alo!” je rešio da otkrije misteriju na koga je tačno mislio predsednik crno-belih, iako je poznato da fudbaleri u velikoj većini posvećuju frizuri i fizičkom izgledu dosta pažnje.

Imao  novi friz  za derbi:  Ninković

Imao novi friz za derbi: Ninković | Foto: Marko Metlaš


Za početak, Nikola Ninković. Mladi fudbaler Partizana nikako da opravda priče da se radi o jednom od najvećih izdanaka Partizanove omladinske škole. Džigi je u derbi ušao sa specijalno stilizovanom čirokanom, koju je ukrasio crtama sa strane, ali na terenu su svi očekivali mnogo više od njega.

Nikola Gulan se iznenađujuće našao u startnoj postavi na večitom derbiju, ispred Đemba-Đembe i Saše Ilića, ali je trener Vuk Rašović već na poluvremenu postao svestan greške koje je napravio. Gulan je sa svojom lepršavom i mokrom kosicom izgubio dosta duela na sredini terena.

Prvom čoveku srpskog šampiona smetaju  igrači koji se mirišu, stavljaju gel, imaju  nove frizurice - znači, na spisku  su Ninkov

Prvom čoveku srpskog šampiona smetaju igrači koji se mirišu, stavljaju gel, imaju nove frizurice | Foto: Aleksandar Koković


Vladimir Volkov i Miloš Jojić spadaju među igrače Partizana koji su u najboljoj formi, iako su i oni verovatno svrstani u „gel” lobi. Sa uvek uredno nameštenom frizurom koja ide na jednu stranu, „vova” i „zeka” bi mogli da se osete prozvanim samo zato što su se jednom utopili u sivilo cele ekipe.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP