Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

OTVORIO DUŠU

Kolarov: Najgore je što će mi deca reći: Izgubio si od Hrvata!

Autor: D. O. | 24.03.2013 - 11:58:00h | Komentara: 5

Namrštena lica juče u Staroj Pazovi. Slike ima, nigde tona! Oko podneva u srpskoj kući fudbala, igrači jedan po jedan izlaze iz svojih soba, „kao prebijeni“, ćutke, odlaze na ručak. Rano ujutru su odradili trening.

Nisu bili voljni za priču, ali nam je Aleksandar Kolarov, zamenik kapitena i direktan krivac za prvi primljeni gol, kroz izjave na konferenciji možda objasnio u kakvom se stanju nalazi cela ekipa.

Kolarov

Aleksandar Kolarov | Foto: Goran Srdanov

- Svi smo Srbi i vi novinari i mi igrači... Niste sigurno više želeli pobedu od nas! Meni je najgore što će mi moje dvoje dece za deset godina reći: „Ti si izgubio od Hrvata!“ Jednostavno, nismo ispoštovali ništa što smo se dogovorili. Pričali smo o „ultrapresingu“ prvih 15 minuta prvog i drugog poluvremena, ali nije ga bilo... Jesam pogrešio, ne bežim od toga. Pogrešio sam pre toga deset puta, pogrešiću sigurno još deset, ali mene više boli što nismo napravili dva faula kako treba. Ne znam zašto je to tako...

Zbog drugog žutog kartona u kvalifikacijama, levi bek „orlova“ neće igrati protiv Škota, ali je na lični zahtev ostao sa ekipom. Kaže da ne treba ništa seći sada, veruje u svoje saigrače. Neće da komentariše sastav protiv „vatrenih“, kaže da je to selektorova odluka.

- Ostalo je pet utakmica do kraja, najlakše je sada da sečemo i tražimo ostavke, ali ne vredi gledati unazad. Iako mi je teško da to kažem, u nekim stvarima bi trebalo da se ugledamo na Hrvate! Već od prvog narednog treninga moramo da krenemo da gradimo nešto što će nam koristiti u budućnosti. Moramo da priznamo sebi da trenutno nije dobra situacija, ali treba gledati unapred. A što se tiče sastava protiv Hrvata - od kako smo se skupili, 90 odsto smo znali sastav, spremali smo se da izađemo u takvom sastavu i nema nikakvog razloga da komentarišemo odluke selektora. Ne bi bilo ozbiljno sa moje strane da ulazim u to - zaključio je Kolarov.
Poslednji komentari
  • sinisa Vreme: 24.03.2013 13:10h

    lepo je vaspitao decu kada ce ga kritikovati sto je izgubio od hrvata.dakle vec od malena ih uci mrznji.kakav primitivac to je strasno

  • Plavi Vreme: 24.03.2013 17:56h

    Zbog takvih "patriota" smo tu gde jesmo!!!

  • Joe Vreme: 25.03.2013 02:29h

    Prekrasna košuljica na kockice u malecke...

  • In caffe Vreme: 25.03.2013 12:01h

    Cela Vojka - Doktore tebe podrzavamo.

  • Licemjer Vreme: 06.09.2014 17:17h

    Čito sam jedan njegov članak u kojem piše da njegova djeca nebi nikad nikog mrzila na nacionalnoj osnovi a onda sad u ovom članku daje izjavu da će mu biti najteže to što će mu dica za deset godina prigovarat da je izgubia od Hrvata.Znači skačeš sam sebi u trbuh s tim izjavama.UIzmeđuostalog nemaš se šta brinut.Za deset godina će ti dica ionako svatit ko i svi ostali srbi da protiv Hrvata nemogu niukom segmentu tako da im neće baš nešto previše biti teško to šta gube od Hrvata jer ćed use dotad naviknut na to !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP