Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

CRVENI

Kolarov oprostio Banetu!

Autor: P. Vuković | 14.08.2012 - 14:40:00h | Komentara: 0

Aleksandar Kolarov je „oprostio“ Branislavu Ivanoviću za oštar start u Superkupu (Čelsi - Mančester siti 2:3)! Srpski reprezentativci okupili su se u Staroj Pazovi na pripremama za prijateljski meč protiv Republike Irske u sredu na „Marakani“ (20.45), a naši „Englezi“ ćaskali su u finom raspoloženju.

Nema ljutnje: Bane i Kolarov

Nema ljutnje: Bane i Kolarov | Foto: Marko Metlaš

 Naravno, bek Sitija se nije naljutio na defanzivca Čelsija prilikom starta zbog kojeg je Ivanović dobio direktan crveni karton u nedelju, u uvertiri engleskog šampionata. Čim je Ivanović video šta je uradio, odmah se uhvatio za glavu, ali sudija je bio neumoljiv i pokazao mu put u svlačionicu. Želeći da pokupi loptu, Bane je neoprezno potkačio Kolarova, koji je dobro prošao, pošto je nastavio meč bez problema, a na kraju je čak uspeo i da asistira kod trećeg gola Sitija.


- Nisam imao utisak u trenutku da je bilo tako žestoko, tek posle su mi rekli oni koji su gledali snimak. Lopta me povukla, nisam ni obratio pažnju da je u prodoru bio Sale. Pokušao sam samo da stignem do lopte koja mi je bežala. Srećom, sve je dobro bilo, nisam ga povredio. Plus, ostavio sam ekipu na cedilu, što je uticalo na rezultat - rekao je Ivanović.

Kolarov je potvrdio da nema problema sa Banetom, niti ih je bilo.
- Izljubio sam se sa Banetom, kao i svaki put na okupljanju. Zdrav sam, ne zameram mu apsolutno ništa jer smo obojica profesionalci. On se bori za svoj, a ja za svoj klub. Da sam bio u istoj situaciji, verovatno bih i ja tako postupio - nadovezao se Kolarov.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP