Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BLOG LIGE ŠAMPIONA

Kolarov režirao veliki preokret Sitija, prekinut meč u Istanbulu zbog snega!

Autor: M. Grujić | 10.12.2013 - 22:38:00h | Komentara: 0

U derbiju večeri poslednjeg kola Lige šampiona Bajern i Mančester siti su odigrali sjajan meč koji je na kraju završen pobedom gostiju od 3:2, iako su nakon svega deset minuta gubili sa 2:0. Duel između Galatasaraja i Juventusa privlačio je mnogo pažnje pred poslednje kolo Lige šampiona pošto je trebalo da šampion Turske i Italije u direktnom duelu odluče ko će da izbori plasman u nokaut fazu. Ipak, meč na Turk Telekom areni prekinut je u 33. minutu jer su uslovi za igru bili nemogući zbog velike količine snega na terenu!

Galatasaraj - Juventus

 Rezultat u tom trenutku bio je 0:0, a uprkos velikim naporima redarskih službi da se sneg očisti, on ipak nije nastavljen, pa će UEFA morati da odredi novi termin odigravanja utakmice.

U derbiju večeri poslednjeg kola Lige šampiona Bajern i Mančester siti su odigrali sjajan meč koji je na kraju završen pobedom gostiju od 3:2, iako su nakon svega deset minuta gubili sa 2:0. Aleksandar Kolarov je golom sa bele tačke doprineo velikom preokretu „građana“, koje je predvodio sa kapitenskom trakom na ruci.

U grupi D je i pre ovog meča bilo jasno da Bajern i Siti idu dalje, a dobili smo i konačan rasplet u grupama A i C. Olimpijakos slavi dvostrukog strelca Havijera Saviolu koji je obezbedio trijumf protiv Anderlehta (2:1) i plasman u nokaut fazu. Na utakmici u Pireju žute kartone su dobili gostujući igrači Luka Milivojević i Aleksandar Mitrović koji su na sve načine želeli da pomognu Benfiki koja je savladala PSŽ sa 2:1. Ipak, srpskoj koloniji u Lisabonu to nije bilo dovoljno i nastaviće takmičenje u Ligi Evrope. Mančester junajted je učinio uslugu Leverkuzenu pobedivši Šahtjor, a „farmaceuti“ su se zahvalili na poklonu i trijumfom nad Sosijedadom našli su se među 16 najboljih ekipa na kontinentu.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP