Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

POZNATI POSLEDNJI POLUFINALISTI

Kraj za Barsu, Bajern srušio snove Mančestera!

Autor: | 09.04.2014 - 22:38:00h | Komentara: 0

Poznata su i poslednja dva putnika u polufinale Lige šampiona, a to su Bajern iz Minhena i Atletiko iz Madrida! Atletiko je nakon 1:1 iz prvog meča potpuno zasluženo slavio sa 1:0 protiv Barselone, dok su Bavarci slavili sa 3:1, iako su u jednom trenutku gubili od Mančester junajteda!

Liga šampiona

Liga šampiona

Mančester junajted je u prvom meču protiv Bajerna pružio najbolju partiju ove sezone (1:1), a na to su se nadovezali i odličnom igrom i na Alijanc areni pošto je posle prvih 45 minuta rezultat bio 0:0.

Bajern je pokušavao da se ušeta praktično u gol, pre svega preko sebičnog Robena, dok se četa Dejvida Mojesa opredelila za kontre, iz koje je čak i postigla gol, ali nakon ofsajda Antonija Valensije. U 57. minutu Patris Evra je verovatno postigao gol karijere kada je sa 20 metara uhvatio volej i od prečke savladao nemoćnog Nojera, ali Bajern je za samo minut izjednačio rezultat preko Mandžukića.

Opsada gola Bavaraca se nastavila, i krunisana je pogotkom Tomasa Milera u 68. minutu, a sudbinu Mančester junajteda zapečatio je Roben u 76. minutu za konačnih 3:1!

U drugom dvomeču, Atletiko Madrid je takođe mogao da se opredeli na igru na 0:0, ali izabranici Dijega Simeona su fenomenalnom igrom u prvih 20 minuta sabili Barselonu na njihovu polovinu, pa je rezultat od 1:0 mogao da bude i ubedljiviji. "Jorgandžije" su od petog minuta vodili preko Kokea, a da je bilo više koncentracije u završnici, Atletiko je mogao mnogo ranije da reši pitanje pobednika i obezbedi plasman u polufinale!

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP